Eesraaa34 Kızlar 1 aydır aşağı yukarı beni rahatsız eden bir koku var genital bölgemden gelen tahliller temiz ama beni rahatsız ediyor 29+2 oldum var mı başına gelen
deletedmom43191 Eesraaa34 mantar veya enfeksiyondur harici koku olmaz yani 😇 tüy varsa onlarda koku yapar terden vs.
poyrazmom_ Eesraaa34 benim de son zamanlarda olmaya başladı doktorum fitil verdi koku geçti ama beyaz akıntım var içeriyi temizlediği için olmuyomuş öyle dedi
Busrabbygt Eesraaa34 ilk hamileliğimde benimde olmuştu hem kaşındı hem koku vardı enfeksiyon kaynaklı ilaç verdi doktor suda eriyen geçmişti
deletedmom43191 Eesraaa34 tuy varsa onlarda koku yapar terden vs. Taharetinize dikkat etmiyorsaniz oda koku yapar
Happyka Eesraaa34 o zaman mantar canım ayna varsa bır bakın kendiniz eğer vajinanın içi beyaz peynir gibiyse mantar onlar
laram7 Happyka merhaba :) bende ayna karşsında oturunca beyazlık farkettim kaşıntı ve koku yok ama, yinede olabılır mı dıyosunuz? Sonuçlarım henüz çıkmadı ..
Happyka laram7 evet mantar o canım , kulak çubuğuyla dokunduğum zaman çıkmadı dedim mantar ve öyle oldu