Yaprakunallar Kızlar benim bat 19 ama son iki aydır bir gün erken oluyorum bugün olmadım beyaz akıntı geliyor dünden beri sadece
Yaprakunallar Simallll ben bilerek siyah iç çamaşırı giydim iç çamaşırda beyaz bakalım bugün olmadım iki gün daha olmazsam kan vericem
gozde91 gokce_erva normal regl ağrılarım vardı ben yinede gebeliğe yormaya çalıştım psikolojik tamamen
Yaprakunallar Kızlar aynı adet gibi sancım var sağ alt karın ve kasıkta bat bugün geneliktede böyle ağrılar oluyomu karında kasıkta
Yaprakunallar mucizemom8 bi geliyooo bi gidiyii sancılar ağrılar 🤣🤣 aşkım yarında olmazsam ozaman yapıcam
mucizemom8 Yaprakunallar ya sana diyom valla benim de aynı sancım bı oluyor bı geçiyor oldum sanıyorum yok darlandum be🤣 kan da negatif gebelik yok da eee niye olmuyoruz ama sen kan ver senin olabilir 🙏🥰
mucizemom8 yesildeniz_ benim yok yani ama hala da olmayınca sancım oluyor o da zorluyor ama bende ver diyorum @Yaprakunallar ısrarla vermiyor 🤣🤣
Yaprakunallar yesildeniz_ formca rahatlayacağız anlaşılan hahahahah🤣🤣 ay ama napıyım çok heycanlı herseyi size sormak istiyorum🤣
Yaprakunallar mucizemom8 eşim müsade etmiyorki sürekli test yapıp stres oluyorum diye bir iki gün geçsin öyle dedi yoksa koşarım ben hastaneye🤣🤣🤣
mucizemom8 yesildeniz_ ya inşallah canım ama gerçekten bilmiyorum olsa çıkardı diye düşünüyorum haliyle 🥰 piyasa da ne kadar yalancı pozitif veren test varsa toplamışim 😁
mucizemom8 Yaprakunallar ya bu kocalari var ya 🤣 yarın test varsa elin de yap bence sonra da kan ver kız artık sağlık ocağına git yakındaysa😁