Mrsz Benim de bat 19 du dün adet oldum diğer aylara kısmet artık hem erken gebelik hem kaset testler negatif çıkıyordu zaten anlamıştım olacağımı.karnımda da adet öncesi şişkinliği vardı.
Glsmshn Birbebisannesi kuzum ben pazar günü kan vermiştim negatifti. Bat yarın şimdilik regli olacak gibi bir his yok ağrı sızı bişe yok. Sadece çok az göğüs hassasiyeti var. Eğer regli olmazsam cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum cuma günü kan veririm çatlamanın 17.günü olmuş oluyor
Yaprakunallar Kızar benim bat 19 kulaklarımın içini alev akıyor arada kollarımada vuruyo kulaklaırl çok baskın midemde kötü bu nedir belirtimi acaba ?
Yaprakunallar Mirhas33 nasıl yani neden kuzum 5ten sonrası hamşle oluyosun geç döllenmedir merak etme stres yapma 🥰🥰 hayırlı olsun
Simallll Mirhas33 Gözün aydın canım çok erken öğrenmişsin sadece birdahaki hafta yükselecektir emin ol
Mirhas33 Yaprakunallar daha çok dış gebelik geçirdim onda çok düşük öğrenmiştim aonra normal gebeliğim oldu 7 haftada kalbi durdu korkuyorum
Yaprakunallar Mirhas33 İnsallah saplıcakla kucağına alırsın canım😍 banada umut oldun bende freely testte pozitif gördüm
Mirhas33 Yaprakunallar vallahi teste kötü felan dedim ama negatif neden verdi onzaman yine alınmaz o test Allah hepimize nasip etsin bayram geliyor bizimde çifte bayramımız olsun inşallah
Yaprakunallar Mirhas33 aynen yinede doğru değil demekki iki pozitif ve iki negatifi sırasıyla nasıl verdi
Mirhas33 Yaprakunallar çok garip inşallah artar ben adet oldum zannettim dün kahverengi lekelenmem oldu hatta tamponla baktım kahverengi kırmızılı akıntı inşallah yerleşme kanamasıdır dünden beride sol tarafıma arada kramp giriyor
Mirhas33 Yaprakunallar canım nasılsın beta verdin mi güzel haberler verirsin sende inşallah benim 20 çıktı Salı günü bu gün de verdim test korkuyorum bakmaya