Gmze9595 Kızlar son adet tarihi şubatın 6 sı civarı olanlar gebelik pozitifler doktor kontrolüne gittiniz mi ? Kese görenler var mı yada ne zaman gel denildi bende gitmemek için kendimi zor tutuyorum
Nurrrbeyz Gmze9595 aaa bnmde son adet tarihim 6 sı ve test yaptım hastanede pozitif çıktı hamileyim cuma günü kese varmı diye gidip bakıcaz
gizem_esmr Gmze9595 sat 9 subat suan uygulama 4+3 gosteriyor bayramdan once gitmeyi dusunuyorum hem kese hem kalp atisini duyabilmek icin 🩷
Gmze9595 Mihrimahinannesi bize haber vermeyi unutmayın lütfen görebildiniz mi bende kan verdim bugün tekrar 😊😊
Gmze9595 S-nur1 Nurrrbeyz hayırlı olsun bende beta ya tekrar baktırıp pazartesi gitmeyi düşünüyorum yarın tam 5 haftalık olacağız inşallah görürüz 🥰
Gmze9595 S-nur1 Ben 63 ile öğrendim üç gün sonra 381’ di Yarın son kez tekrar vereceğim sonra kontrole gitmeyi düşünüyorum🥳
Busrabbygt Takvime göre 4+4 🥹 pazartesi ikinci beta 685 çıkmıştı. Haftaya kontrole gideceğim. Doktorum cuma cumartesi kese belli olur demişti. Bende süreyi biraz uzatmaya çalışıyorum ilk bebeğimde de 5 haftalık kalp atışı duymuştum ona göre gideceğim nasipse
Gmze9595 gizem_esmr bende beklemek istiyordum ama merak ediyorum en azından keseyi görelim inşallah bayramdan önce de kalp atışını duyarız 😍
gizem_esmr Gmze9595 evet bende merakliyim ama kese gorup kalp atisi duymayinca kesin bisey soylemiyolar ya o da strese sokuyor beni insallah hemen buyur bebislerimiz bayram hediyesi olur bize 🩷
Yenibirannee Gmze9595 benım SAT 2 şubat dün öğrendim hamile olduğumu 5+ 4 gosterıyo uygulama haftaya gıdıcem doktora dün betam 2400 dü ☺️