KLORAKHANIM Cacaege e o zaman bana 4,5 da yeter ben gurbetteyim kimsem yok hep 2 kişilik yemek yapıyorum ve misafir gelip kalsa bile en fazla annem babam gelir yani maks. 4 kişilik yemek yapsam yeter. Misafir masam bile 4 kişilik o kadar ki gurbet 🥲😂
KLORAKHANIM Eceunverkanra yani 1 kere alınıyor ve bence ucuz kullanılacak bir şey degil ya ben çok korkuyorum
Abilikardesli KLORAKHANIM yavrum kullanışa bakar o. En pahalı süperde alsan kullanmasını bilmezsen patlatırsın😂
Talentedmom KLORAKHANIM en sağlamı eski düdüklüler ben yeniyi kullanırken patladı asla yenilere güvenmiyorum senelerdir eski düdüklülerden kıllanıyorum çok memnunum
asena9 KLORAKHANIM philips akıllı elektrikli düdüklü kullanıyorum 2 senedir çok memnunum patlama riski yok
KLORAKHANIM asena9 şu yeni nesil düdüklüler dimi aslında onların da fiyatı aynı fissler le Peki Lezzeti nasıl? Zaten ocagım da elektirikli öyke harıl harıl ateş durumu yok bende
asena9 KLORAKHANIM çok memnumum ben, başında bekleme derdi yok koy malzemeleri zamanını ayarla kendi pişirir buharını çıkarır akşama kadar sıcak tutar, çokta lezzetli pişiriyor özellikle et haşlama, baklagiller çok iyi pişiriyor tavsiye ederim
Ftmnnr KLORAKHANIM fisler misler ben denemedim hiç evlenirken aldım Schafer in kini salagin önüne koy ikincide anlar öyle kolay bı düdüklü bir haftada 4 kere düdüklü kullanırım çok da memnunum bir kere kullanma kılavuzunu okumam yetti
KLORAKHANIM Ftmnnr salagin önüne koy ikincide anlar Benden bahsettmiş yicem 💝 hayatımda yakından bile görmedim düdüklü desem. Annem ocaga koydıgunda su içmeye bile gitmezdim mutfaga 🥲🤣