Ronza Tüp bebek tedavisinde bebek tutunsun diye ananas yiyin diyor drlar ve bende gebeyim bol bol da yedim bir taneyi bitiriyordum hiç doğumu başlatmıyor
Bzkrt Ronza hah evet bende burda okudum geçenlerde tüp bebekli bı hastanin kardeşi yazmış doktor tutunsun diye bol bol ye demişti hatta bende 3 gün önce 4 5 dilim yedim :)
Bzkrt Minnakpopus herşeyin aşırısı zararlı evet ama burda başka bı postta okudum tüp bebekle gebe kalan bı hastaya doktoru bebek tutunsunn diye bol bol ananas ye demişti hatta yeni okudum bende
crazyymom Emine-tuncfu doğum yapmak isteyenler kiloyla yerse yapıyor ama siz 1 dilimden korkmayın 1 dilimden bsy olmaz
Mry2020 Emine-tuncfu çok az bir parça yiyin yarın doktora sorarsınız beni hamileliğimin başına baya yedim riskim yoktu şükür
nurkarakass Emine-tuncfu kilo kilo ananas yiyenlerin doğuramadığı oluyor, siz bir dilim yeseniz bir şey olmaz. Tek başına doğum başlatıcı etkisi yoktur bence 🤔
Emine-tuncfu Az yedim kızlar çok sağolun erken doğum riskim olduğu icfn korktum gerçekten 3 erken doğum yaptım bu bebeğimi küvezde bırakmak istemiyorum gerçekten o psikoloji çok kötü aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum