Emine-tuncfu 30+1 hamileyim canım ananas çekiyor aldım ama o bana ben ona bakıyorum doğumu başlatıyor dediler 1 dilimden birşey olurmu
Selim_Alparslan Emine-tuncfu yiyemeyecekseniz almasaydiniz keske en azından gözünüzün önünde durmazdı🤷🏼♀️
Visneli1so-s Emine-tuncfu 12 haftalık oldum ve hergün deli gibi canım çekiyor valla riskim yok şuan inşallah ya olmaz her gün azar azar tüketiyorum yoksa içimde kalacak
DarkLuna Emine-tuncfu ayy bugün oğlum da aldı ama yesem mi yemesem mi bilemedim benimde erken doğum riskim var korkuyorum tekrar kanamam başlar diye🤤🤤
Emine-tuncfu Abilikardesli erken doğum riskim var ablamda sakın yeme doğumu zaten başlatıyor dedi ağzıma sürmedim yarın doktor randevusu var die ama bugün deli gibi o bana ben ona bakıyorum
Abilikardesli Emine-tuncfu sonuçta almışsınız bakışmak yerine atın ağzınıza bir dilim birşey olmaz Allahın izniyle fazla da evham yapmayın bence🥰
Selim_Alparslan Emine-tuncfu o zaman çok küçük bir parça yani kuş lokumu kadar kesin tadımlık olsun. O kadarı da doğurtmaz ya.🥴
Mucizeebeybi Emine-tuncfu Bir dilimden bişey olmaz merak etmeyin fazlası düşük yada doğum başlatır ama gün de 1 dilim de tutunmayı sağlıyor ☺️ bebişim tüp bebek transfer sonrası hemen 1 dilim ananas yedim 3gün boyunca tekrarladım bebişim tutundu 🤭🤗
m_mervee Emine-tuncfu bende hamile olduğumu bilmeden diyetteydim ananas detoksu yapıyordum bitki çayları içiyordum hamileymişim onlara rağmen tutundu diye çok şaşırmıştım
Minnakpopus Bzkrt sizinki normal bir durum değil ama 4-5 dilim çok fazla lütfen dikkat edin ananas dikkat edilmedi gereken ciddi bir besin bu konuda🌸
Bzkrt Minnakpopus herşeyin aşırısı zararlı evet ama burda başka bı postta okudum tüp bebekle gebe kalan bı hastaya doktoru bebek tutunsunn diye bol bol ananas ye demişti hatta yeni okudum bende
Serpoo Emine-tuncfu hamileliğimn başından beri her canım çektgnde 1 dilim yedim Allaha şükür bişy olmadı abartılmadan yenebilir
SeldaKorkmaz Emine-tuncfu 36 haftaligim gecen haftalarda baya yedim hiçbir şey de olmadı. Yani iki ananas aldık üç dört güne bitti öyle diyim çoğunu ben yedim. Baska zamanlarda da yedim bir sorun olmadı
rumikaa Emine-tuncfu kız bi dilimden birşey olmaz 36 dan beri yiyorum şuan 40 günde bi tane yediğimi bilirim doğurdum mu yo tık yok hatta