Bzkrt Bzkrt önemli olan kan sonucudur kan yaniltmaz idrar yanıltabilir biraz daha bekleyip tekrar kan vermenizi öneririm
mucizemom8 Meryemm46 kuzum bazen testler yalancı pozitif veriyor ya kaç gün var reglne ve hangi marka testleri yaptın canim
Meryemm46 mucizemom8 sağlık ocağından aldığım testleri yaptım ondada çıktı erken yaptım ondada çıktı farklı testler yaptım ondada çıktı ben şuan soooklardayimmm
tazecikannee Meryemm46 etrafımda çok duydum canım pozitif veren hatta. Benim başıma şöle geldi hamileydim günlerim baya geçti başka test yaptım pozitif bi markayla yaptım hiç çizgi çıkmadı
mucizemom8 Meryemm46 sağlık ocağına da test de mi satılıyor canım ben bilmiyodum valla erken test hangi markaydı peki regl kaç gün var
2princessmother Meryemm46 gel döllenme olabilir Benim ilk gebeliğimde idrarda çıktı kanda çıkmadı Adetim 2 gün geçmişti 1.47 çıktı kanda İdrarda pozitif çift çizgi gördüm 4-5 gün bekledim yeniden kan verdim 347 ye yükselmişti kan değerim. Geç döllenme olmuş 🌸
Meryemm46 mucizemom8 cnm bizim burdaki veriyolar ücretsiz ama anlamadım erkende production almıştım ya
mucizemom8 Meryemm46 kuzum inşallah güzel haberler alırsın yani hepsi yanlış çıkmaz herhalde acaba geç döllenme falan mı oldu
mucizemom8 Meryemm46 bir kaç gün sonra tekrarla bence yükselir gibi yani bu değer şimdi negatif ama sanki yükselir gibi de olabilir ki bazen oluyor da
Meryemm46 2princessmother ya çünkü cnm testler hep böyle ben en iyisi beklim biraz daha inşallah dediyiniz gibi olur ya bak istersen atayım testleri