ermelek1 Nurellaaaaaaa1212 dün pike yakındı değerlendirdim bugün değerlenicek yarın ara vereyim cumartesi değerlendireyim diyorum doğru mu cunku sprem kalitesini bilmiyorum bir gün dinlenmiş gibi olur diye düşündüm ?
ermelek1 Nurellaaaaaaa1212 yarın test yapınca yine atabilir miyim size sormak için peki ? Tecrübesizim de ben 🙁
superstar_00 ermelek1 Amin, bir şey soracağım Benim bugün yaptığım test dün yaptığını testten daha silik çıktı neden sizce?
Nurellaaaaaaa1212 ermelek1 yumurtan büyüdü ve çatladım canım bugün döllenme olucak bu nedenle muhakkak değerlendir. Çatladıktan sonra 24 saat aktif kalıyor yumurta acele etmene gerek yok ama bu gece değerlendir
ermelek1 Nurellaaaaaaa1212 12-13 değerlendirdim bir de bugün değerlendireceğim anca gece 12-1 zaten ama cumartesi gecesine of verebilirim dimi 3 üst üste olmuş olacak
Nurellaaaaaaa1212 ermelek1 evet canım değerlendiren var ama ben değerlendirmedim tuttu yani çatlama günü önemli bence tam anlamıyla
Nurellaaaaaaa1212 ermelek1 bir de bu günden itibaren 11 gün say işte o zaman erken gebelik testinde pozitifi görürsün 😂
ermelek1 Nurellaaaaaaa1212 ben ovualsyona devam edicem pazartesiye kadar. Sonra dediğiniz gibi erken gebelik yaparım sayıp inşallah tutar inşallah