deletedmom43191 Pinfur10 çileğe de dokundum hemde sürekli ete de dokundum ama sadece ciğerden kaçtım kızımda hiç bir leke yok
SuEr_Tu1512 Pinfur10 Oğlumdayken hamile olduğumu bilmeden ciğer ellemiştim boynuma dokunmuşum herhalde hatırlamıyorum oğlumun boynunda doğduğundan beri leke var. Şimdi 2.ye hamileyim herşeyden tedirgin oluyorum çilek falan ellediğimde hemen ellerimi yıkıyorum 😆
Pamuk SuEr_Tu1512 O kılcal damar çatlaması,tıbbi açıklaması var.Eskiden 10 kişiden 1inin bebeginde oluyormuş bunuda yiyecekleri sebep gosteriyorlarmis.
2205 Pinfur10 bende çok çilek yemiştim ve doğduğunda göz kapağının üzeri kırmızı lekeyle doğdu 😅 batıl inanç hurafe gibi geliyor halen bana ama başımada geldi yani
Anonum kalocwom benim annem ben de çok yemiş göbeğimde yuvarlak çilek lekesi var ve çilek zamanı kıpkırmızı oluyor
kalocwom Anonum Alla alla ilk defa duyuyorum bunu. Yüzünüzde olmamış en azından o zaman daha can sıkıcı olabilirdi
poyrazmom_ Pinfur10 bol bol çilek yedim dokundum batıl inanç olduğunu düşünüyorum bir kere de ciğer yedim 🫠
Anonum kalocwom evet çok şükür ama oluyor yani kırmızı olan herşeye dikkat edilmesi gerek kırmızı gül koklamayın derler o da leke yapıyormuş
ysee Pinfur10 çileğe dokunmak leke yapıyorsa ben yandım 😀 hemen hemen her hafta kocaman bir iştahla çilek yıkayıp yiyorum 😀