Pinfur10 Kızlar genelde ciğer, çilek vb şeyler var siz neye dikkat ettiniz böyle bişey yok bence ama insan yine tereddüt ediyor 😂
seyma0661 Pinfur10 ciğer hariç her şeyi yedim yüzüme veya biyerime sürmedim zaten normalde de öyleyim elimi yıkamadan sürmem onun için korkum olmadı😂
Pamuk Pinfur10 Herseye dokunup her yerime sürdüm sırf cahiliye devrine ait hurafelere inat.Oglum pamuk gibi lekesiz.
Damladzdslk kalocwom ya bende aşırı çilek kivi yiyorum sonradan duydum leke muhabbetini ama bı hayli yedim hafif çünkü içim istiyor sorun olmaz inşallah 🤭
kalocwom Damladzdslk Ben eğer anne izin almadan bir başkasının yiyeceğinden alıp yerse leke oluyor bebekte diye bir şey duymuştum. Ciğer konusunu da bir kaç akrabamdan şahidim ama çilek ilk kez duyuyorum. İnşallah hurafeden ibarettir :)
Damladzdslk kalocwom inşallah ya ikisinide yedim ciğeri ilk üç ayda iki üç kere yemiştim çok canım çekti 🤭 sonra bidaha hiç yemedim ama çileği hergun bir iki yiyorum desem yeridir insalah lekesiz doğar 🫣
Anonum kalocwom benim annem ben de çok yemiş göbeğimde yuvarlak çilek lekesi var ve çilek zamanı kıpkırmızı oluyor
AnayimBenAna_ Krystal annem söylemişti kimsenin evinde habersiz bişey yeme sakın diye 😂 dayımın eşi denemiş bizim evde yıldız şeklinde kurabiye yiyip bacağına sürmüş 😂 kuzenimin bacağında ısırılmış yıldız var resmen 🤭
Krystal AnayimBenAna_ Şimdi anladım.😅benim açımdan tüm parçalar yerine oturdu 🤣😅 Yoksa yemek yerken eşime haber verecektim şunu şunu yiyorum diye 🤣