Edasude Dün sabah iğnenin 36. Saatiydi kasık ağrısıyla beraber şeffaf akıntı geldi değerlendirdik. Bugünde değerlendirdik. o yumurtlama mı çatlama mı kızlar
EsoMom_ Paronayanne peki etkileri nasıldı 6. Gunundeyim dondurma yedim dün hemen bogazım ağrıdı normalde olmazdı ve kaşık ağrım var hala
Paronayanne EsoMom_ ben adet olacak gibiydim canım . Aşırı kasıklarım ağrıyordu. Hatta hamile kalamadım diye üzüldüm . Kesim adet olacam dedim. Baza falan kaldırdım ağır temizlik yaptım meğer hamileumiyim. Adet belirtilerinin aynısı oldu bende
EsoMom_ Paronayanne harbimi bende bel ağrısı kaşık agrısı bugünde halsizlik başladı kendimi kaldıramıyorum daha catlamanın 6. Gunundeyim
Mavimsimavi EsoMom_ merhabalar konun üzerinden epeyi zaman geçmiş ama acaba hamile kaldınız mı o ay bende aynı şeyleri yaşıyorum merak ettim 🩷🌸
Mavimsimavi EsoMom_ ay darısı bana o zaman bende öyle olursa inşallah benimde tutar Rabbim nasip ederse
EsoMom_ Mavimsimavi ovulayım kullanmıştım ben çatlamadan 10. Gün de test yaptığımda pozitif gördüm senin ne kadar oldu canım
Mavimsimavi EsoMom_ ya benim daha yeni pazartesi pik gördüm ama işte cumartesi ilişkim oldu pazartesi pik Salı çatlama daha 1 bile olmadı çatlama üzerinden ☺️ yani tutar mı bilmiyorum çünkü tek ilişki oldu
EsoMom_ Mavimsimavi uzun süre girmiş miydiniz ilişkiye bizde bir buçuk hafta önce ölçmüştü ondan tutma olasılığı yuksekti