EsoMom_ orkidemm_ 40 haftalık ölü doğum yaptımbyaptım üç sene olcsk ilk geceden hamile kalmıstım şimdi olmuyor sebepsiz bu yüzden streslerim
orkidemm_ EsoMom_ polikistik engel değil ki yani sürekli kontrolde tutup yönetmen gereken birşey pkos takviye olarak ne kullanıyorsun
EsoMom_ orkidemm_ hiç bişey kulllanmıyorum adetim düzenli olduğu için doğal şeyler kullanıyorum çiğ badem kuru incir falan
EsoMom_ orkidemm_ çünkü plos tan değilim sadece polikistik yumurtam çok olduğu için över sendromu değilmişim doktor öyle demişti
orkidemm_ EsoMom_ benim de adetim düzenli adetin düzenli oluşu yumurtluyorsun anlamına gelmiyor ki pkosta yumurtlama bozukluğu olur geç yada hiç yumurtlama olmaz bazen o yüzden inositol kullanmak çok faydalı omega 3 vs
EsoMom_ orkidemm_ benim vitamin tüm değerlerime baktılar kimse ilaç vermedi sadece adetin 2. Günü femara yada klomen kullandım onun dışında bişey vermediler yumurtluyorsun sen ama erken ya da geç yumurtluyorsun bunu takibe almamız lazım demişlerdi bana
orkidemm_ EsoMom_ vitamin değerleri ile ilgili değil bu dediğim canım .İşte düzensiz yumurtlama bozukluğu var bu da engel olabiliyor işte
EsoMom_ orkidemm_ ondan zaten doktorlar farklı bi ilaç vermedi valla sadece yumurtalıklar için dediğim ilaçları veriyorlar o da 5 gün sabah akşam daha sonra kulllanmıyorum
orkidemm_ EsoMom_ yanlış canım pkos tek başına yumurta uyarıcı ilaçlarla ne yazık ki olmuyor bazen desteklemek gerek inositol kullan ,omega 3 kullan vs vs
EsoMom_ orkidemm_ eğer hamile değilsem haftaya bi doktora gidicem olmadı ona sorayım sormadan pek bişey yapmak istemiyorum korkuyorum Çünkü çok doktora değiştirdim kimse söylemedi böyle bişey ondan kafam karıştı canım
orkidemm_ EsoMom_ doktorlar zaten nedense hepsi için söylemiyorum tabi bizim gibi bakmıyor olaya senin kaybın onu çok bağlamıyor çünkü o işini yapıyor
orkidemm_ EsoMom_ canım ben doktorlardan pek sonuç alıp yüzüm gülmüyor 😂başta biri vermişti sonra ben de araştırdım öyle bilgi sahibi oldum
Kivircikannee orkidemm_ sana katılıyorum bende o kadar doktora gittim sadece iki doktor inositolden bahsetti ve pcos da çok önemli bu değer her ay adet görüp hormonların güzel olsa bile
orkidemm_ Kivircikannee evet tabi ki canım pcos çok ince çok ayrıntı bir sendrom ne yazık ki çoğu doktor bunu pek sallamıyor ben çoğu takviyeyi kendim araştırıyorum