aleynnnnaaa Kızlar 14 haftalık hamileyim ilk çocuğum da bırakmıştım sigarayı ta kii emzirmem bitene kadar ama şuan bırakamıyorum sigarayı siz neler yaptınız yardımcı olun çok vicdan azabı çekiyorum 😔
Selin3434 aleynnnnaaa bende diğer gebeliklerimde birakmistim ama bunda birakamadim kullaniyorum 5 6 tane iciyorum bazen 7 .
nevaneva aleynnnnaaa bende bırakamam sanıyordum gerçekten severek içen biriydim ama bebeğin sağlığı herşeyden önemli ilk bebeğimi erken doğumla kaybettim ve ona gebeyken arada bir içiyordum şuan 2. Ye gebeyim ve ağzıma asla sürmedim insan pişman oluyor. Çocuk hak sahibi olacak diye düşünüyorum sonuçta onlar bize emanetler ve en doğal en temiz şekilde gelişimlerini sağlamamız lazım sigara da bir zevk ben bu katı düşüncelerle kendimi dizginledim içmiyorum hiç zaten 1 gün dayanınca sonraki günler kokusundan bile tiksiniyorsunuz vücut unutuyor
Gamzeli_03 aleynnnnaaa şunu düşün diğer bebeğin de bırakmış o bebeğin de içiyorsun onun hakkına giriyorsun lânet olsun bebeğinin sağlığın dan daha mı önemli azaltma falan değil birden kes at bir iki üç bu da avutma sen annesin bu kadar iradesiz olamazsın ceviz ye badem ye tatlı tuzlu ye bebeğe gider deniyor ya bu zehir de bebeğine gidiyor ve Allah korusun ciddi sağlık sorunlarına sebeb oluyor plezanta çürütüyor kana karışıyor bunun içinde ki zehir kan da plezanta aktarıyor plezanta da bebeğine ileri de çocuğunun astım bronşit ciğer de leke va gibi bir çok sağlık sorunu olmasın istiyorum diyorsan bırak biraz acımasız yazdım ama bebeğine yazık günah yapma
Meltemanneolsun 15 yaşımdan beri hiç ara vermeden içiyordum 36 yaşındayım. Hamile olduğumu öğrendiğim gün 2 gün azalttım 3. Gün bıraktım. Bebeğim aklıma geldi minicik ciğerleri hatta ciğerleri bile yeni gelişen canlı gelişirken dumana mi maruz bırakacağım falan diye düşündüm
Edizhr Meltemanneolsun neee 36 mı 😱😱😱😱 ayy maşallah hiç göstermiyon yaşını nazar değmesin totonu kaşı 🤭🤭
Yykoko Benim henüz ilk gebeliğim 28 yaşındayım 10 yıldır kullanıyorum öğrendikten 2 gün sonra sigaranın tadı farklı geldi fakat yinede devam ettim içmeye nefret etmek için gün içerisinde 5 sigaraya düştüm. Hamile olduğumu yeni öğrendim henüz 2 hafta 2 gün olduğunda öğrendim şuan 3 haftalık oldu bu hafta ilk kez gidicez. İnşallah kese oluşmuştur görürüz ve sigarayı ağzıma sokmam inşallah sonrasında. bende bırakmak istiyorum 😭
Morrinah Günde bir paket içerdim ama uzun yıllar içici değildim 3 yıl önce başladım bu merete her içime çekişimde vicdanım dur yapma diyordu ama nafile sonra biz nolur nolmaz diye pıhtı testi yaptırdık 4 genimde de pıhtılaşma çıktı iğneden korkarım çok hergün iğne vurulacaksam sigarayı da bırakırım ya dedim 9. Haftamda sigara tamamen bitti 1 ay oldu geri de asla başlamak istemiyorum
ezgiayyildiz Tek değilsiniz. Ben de 14. Haftadayım ve asla dediğim şeyi yapıyorum maalesef. Doktora göre bakış açısı değişse de benim doktorum corasprin başladı,her gün düzenli yoğurt yememi istedi. Yine de umarım en kısa sürede biz de kurtuluruz.
Gamze9435 gezentianne evet gayet uyumlu en son 26 hafta gitmiştim kilosu 1 kilodu hersyi iyi dedi ilk gebeligimde değil 2.ci gebeliğim 4 yaşında bir kziim var