Nurellaaaaaaa1212 Birbebisannesi burda kim ovülasyon takibi yapsa cıktı. Bende de keza öyle ki doktorum da aynısını dedi. Cıkıyor
Birbebisannesi Nurellaaaaaaa1212 çıkmaz diyenler olduğu için bıraktım ovulasyonu 😌 youtubde de araştırdım öyle diyenler vardı tüh
EsoMom_ Birbebisannesi bat 18 test yapsamda çıkmaz ki 23. Gunde yumurtam catladı ayım 8 inde 10. Gun adet günüm o gün yaparım herhalde 😀😀😀😀😀
Birbebisannesi EsoMom_ benimde 7. Gün çatladı benimde tam adet gününe denk geliyor ama sanki yumurtlamadan önce olan birlktelkten bir şey varsa çıksr diye yapmak istiyorum test
Birbebisannesi EsoMom_ evet olanilir tekrsr yaparsın. Şuan benim sol kasığım çok acıyor anlamadım bir kaç gün öncede ağrıdı. Bugün 1 saat yürüyüş yaptım ondan mı acaba of
EsoMom_ Birbebisannesi vallla bende sabahtan beri mutfaktayım benimde kaşığıma bıçak gibi ağrı saplanıyor ortası hemde belime çok ağrı giriyor hareket edemiyorum resmen
07070707 Bat 24 bende sıkışayım şuraya iki günle kaçırıyorum treni aslında 🤣 daha çok var ne test ne belirti yok🫣
Aycaasenaaa Birbebisannesi merhaba biz sizinle aynı olmuşuz inşallah ikimiz de güzel haber alalım beklenen adet tarihim de 21 Mart 💞
Birbebisannesi Aycaasenaaa 🙏🙏🙏🙏 hiçbir belirti yok sadece kasık ağrım var ara ara. Sivilcelenme var. Ve gribim
tarcinnnn24 @Birbebisannesi @sutlukahve_ benim ov. testi bugün tamamen tek çizgi çıktı ya:/ bir kaç gündür silik çıkınca bir umutlanmıştım koyulaşır diye onlarda niye öyle çıktı anlamadım da neyse umudum tükeniyo :/
sutlukahve_ tarcinnnn24 bat ne zamandi senin ovu testi bat günü ancak koyulasiyor demişti birisi hatta başka platformda dün okudum 3 gebelik testi yaptım pozitif çıktı ovulasyon silik demişti herkesinki yukselmiyor demekki