sutlukahve_ Birbebisannesi aynen canım işte yumurtlamadan bikac gün önce bikac gün sonra ihtimal var yani illa yumurtlama günü değil
sutlukahve_ tarcinnnn24 bat ne zamandi senin ovu testi bat günü ancak koyulasiyor demişti birisi hatta başka platformda dün okudum 3 gebelik testi yaptım pozitif çıktı ovulasyon silik demişti herkesinki yukselmiyor demekki
tarcinnnn24 sutlukahve_ bat 20 benim de çatlamadan sonra 2 gün tek çizgi peşime 2 3 gün silik çıkınca dedim koyulaşacak herhalde ama tamamen tek çizgi çıktı bugün :/
tarcinnnn24 gokce_erva yani göğüslerde dolgunluk diyebiliriz ama o adet öncesi de olduğu için saymıyorum 🙃
sutlukahve_ tarcinnnn24 😅😅😅😅kız niye öyle diyorsun benden sıkıldınız mi yoksaaaa 5 Mart yumurtlama testte çıkmaz ki şuan mecburen bekliyorum
tarcinnnn24 sutlukahve_  Aşk olsun ☺️ sıkılmak değil tabikii senin testlere akıl sor erdimediğimiz için dedim :) chatgbtye gönderdim senin testi son attığın şu çoklu attığını da göndereceğim @sutlukahve_
tarcinnnn24 sutlukahve_  Bu da toplu olarak gönderdiğin testlerin yorumu
Glsmshn sutlukahve_ benim 5mart çatlamaydı en az 10gün geçsin test yaparım diyordum dün ama bugün iş arkadaşım gaza getirdi kan verdim bata 6 gün var 0.28 çıktı