Ztkn2 Kızlar merhaba biz transfer için adet olmamı bekliyoruz 😊 yasmin kullandım doğum kontrol hapı, 2 gün oldu bırakalı bugün 3. Gün . Bakalım ne zaman olacağım eğer olursam 20 günlük bir ilaç tedavisinden sonra transferim olcakkk🥹💜
tarcinnnn24 Birbebisannesi hahahaha ben çok korkuyorum elimde prodoctor ve kaset var ama yapmıcam ya çıkmazsa tribe girerim😂
Ztkn2 gokce_erva hayır çok erken henüz varsa bile negatif çıkar umudunuzu kaybetmenize sebep olabilir 🫠
tarcinnnn24 gokce_erva hayır ama ovülasyona devam ediyorum bende ovülasyonda piki gördüğüm an yaparım 😀
gokce_erva Birbebisannesi son adet tarihinden itibaren 20. Gün oluyor dimi Peki sen test yaptın mı hiç canim
Glsmshn Ben dümdüz negatifi görünce awox testte bir daha yapmaya elim gitmiyor valla. Dört testim daha var ama çatlamanın 7.günündeyim. Batada 7gün var. Sanki regli olacakmışım gibi göğüslerim büyüdü kasıklarım dolu dolu o regli şişkinliği gibi. Regli olacağımı düşünmeye başladım
Girlinthesun sutlukahve_  @tarcinnnn24 Kızlar bu şekilde mor ile işaretlediğim bugünkü mesela bir önceki yumurtlama günümdü üstünden 7 gün geçti hala böyle koyu. Öncekileri atmışım çöpe ama aynı onlar da
Glsmshn sutlukahve_ inşallah kuzum bakalım bekleyecem bata yakın yaparım. Negatif görürüm endişesiyle hiç yapasım da yok
sutlukahve_ Glsmshn seni çok iyi anlıyorum aynı korku bende de var bekleyelim bakalım insllah bebekler bizimledir