Birbebisannesi sutlukahve_ kız benim bat 20 21 22 ye daha ileriyede yolu var ama yapacağım korkunun ecele faydası yok😄
sutlukahve_ Birbebisannesi benim 17 belirti yok olsa yapcam 😂bide ovulasyona devam ediyorum ya olsa zaten pik olurdu yok dusuncesindeyim
tarcinnnn24 Birbebisannesi hahahaha ben çok korkuyorum elimde prodoctor ve kaset var ama yapmıcam ya çıkmazsa tribe girerim😂
Birbebisannesi sutlukahve_ hiç belli olmaz bu işler😄 Bende de belirti yok birkaç gün önce kasık ağrısı vardı O da herhalde psikolojik çünkü ayın 7’sinde çatlama gördüm daha yeni o kadar olmaz ki
sutlukahve_ Birbebisannesi bende de kasıkta karıncalanma gibi oluyor arada ama benimki de psikolojik dediğin gibi dur şimdi tekrar ovu yaptım bakalım nasıl çıkacak 😂
Girlinthesun Birbebisannesi @sutlukahve_ kızlar bu arada benim de çatlama 6sında oldu ve sıfır belirti aşırı bi gaz sorunum var bat da sanırım 18-19 gibi test için erken değil mi
Birbebisannesi sutlukahve_ Bendeki de eğer griple bebeği olduğunu öğrenenler varmış ya öyle olursa çok güzel olur ben gribim 2.-3 gündür😄😄
sutlukahve_ Birbebisannesi ay ağzından bal damliyorr benim diğer pik dediğim ikisi aynı koyulukta değildi devam et belki yumurtlama olur dediler ama onu da ovulasyon kabul etti minnak kurabiyeler acaba şimdi mi yumurtlama oluyor
Birbebisannesi sutlukahve_ bilmiyorum ki belli olmaz hamilelikte olabilir yumurtlama mı bu ikinci kez çok nadir oluyor diyorlar. Bana da yaptıracağım şimdi testi ya😄
sutlukahve_ Birbebisannesi ya bana diğerinde tam pik değil belki ilerde tam pik olur yeterince büyümeden çatlama dediler acaba bugün degerlendirsemmi yinede ne dersin