2Princess1Mom GirlandBoy_Mom Sağol balım. 😍 Çok güzel geçti. Elhamdülillah hiç bir sıkıntısı yok. Bol bol poz verdi. Video da aldık. 😍
GirlandBoy_Mom 2Princess1Mom maşallah tombik olacak benimki gibi gerçi benim oğlanın burnuda kafası büyük 😂🤭
2Princess1Mom GirlandBoy_Mom Sağol bitanem, aynı eşime benziyor. İkincide de kendimi bulamadım. 😂😍 Allahım tadına maşallah paşaya. 😍 Boyunu söylemedi ama söylediyse de aklımda kalmamış yazana göre hesapladım 27 cm çıkıyor. 🤭
GirlandBoy_Mom 2Princess1Mom bende 21+5 de girdim 466 gram 26 santimdi bizim çocuklarsa benle eşim karışımı😂🤭 sağol canımmm💓nasıl hesapladın🤔
Mavili1480 Burnosunn_annesi Yaşadığın şehir soğuk mu oluyor canım bizim 38 40 hatta giyemez bunları zıbınla durur diye düşünüyorum 🥰
Mavili1480 2Princess1Mom Ne çektim o gün canım valla sürekli eli yüzünde ölçümleri zor yaptı doktor karnıma dokunup rahatsız ettik sürekli ellerim jel oldu hep mahvetti bizi 😂
2Princess1Mom Mavili1480 Benimki de çok hareketli değildi. Çok zorlamadı ama dürttükçe oynadı. Doktor falan çok inatçı olacak dedi. 😂
Mavili1480 2Princess1Mom Benimkinin eliyle yüzü arasında bağ var 😂 ne zaman gitsem aynı abisi gibi oda göstermezdi yüzünü 😂