Mavili1480 2Princess1Mom Benimkinin eliyle yüzü arasında bağ var 😂 ne zaman gitsem aynı abisi gibi oda göstermezdi yüzünü 😂
2Princess1Mom Mavili1480 Yaptırmayı düşünüyorum canım bugün detaylıdada doktor dedi mutlaka yaptır diye. İlk kızımda da yaptırdım bunda da yaptırırım. 😊
Mavili1480 2Princess1Mom Banada sağlık ocağı dedi canım ilkinde yaptırdım ve çıkmıştı bayram dönüşü doktoruma gideceğim danışacağım 😊🥰
Mavili1480 2Princess1Mom Çok mu aldın canım ben ilkinde toplam 16 kilo aldım doktorda ondan şüphelendi çıktı bu hamileliğimde 4-5 kilo aldım 😊
2Princess1Mom Mavili1480 Aslında ilkte çok aldım 61 ile hamile kaldım 76 ile doğuma gittim. İlkte çıkmamıştı. Şimdi 2 kilo aldım daha ama kilom da fazla olduğu için bilmiyorum çıkacakmış gibi hissediyorum. 🤭
Mavili1480 2Princess1Mom Benimde kilom 80 canım az değilim korkuyorum birde benim akşam gece mide yanmam oluyor şurup içiyorum gece uyanıp su içiyorum o gece nasıl dayanacağım bilmiyorum 🤦♀️🙈
Mavili1480 2Princess1Mom Bende aynı canım benim akşam ve gece daha çok oluyor her ay büyük bir kutu şurup bitiyor 😢
2Princess1Mom Mavili1480 Bir kutu ayı bulmuyor ya haftada bitiriyorum sanırım. 🥲 İlk kızımda da 9 ay yandım bu da öyle olacak belli 🥲