GirlandBoy_Mom Mavili1480 @Burnosunn_annesi kızlar bana Tetonoz aşısı yapmadı hemşire dedıkı 2023 de 2 doz olmuşsun bence gerek yok dedi bende tamam dedim yırttım ondan😂😂
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Banada ısrarla yapalım dedi ebe doktorum yaptırma dedi diyorum yapsaydık olurdu diyor 😂😂
GirlandBoy_Mom Mavili1480 ben ilk gebeliğimi bildirdiğim zaman benim hemşirem yoktu başka hemşire baktı ve yapılacak aşı dedi bende bugün gittim kendi hemşirem gerek yok zaten 1 sene olmuş dedi😂
Busetacir GirlandBoy_Mom çikolata zararlı diye ben muz yedim o da çok hareketlendirdi aklında bulunsun😊
GirlandBoy_Mom Busetacir karnımı doyurdum ve vişne suyu içtim canım girmeden zaten oğlum normalde de çok hareketli işimi sağlama almak istedim 😂bu sefer ultrasonda hiç durmadı ama yüzünü gördük🥰
Melek-akckaya21 GirlandBoy_Mom Benim son adet tarihime göre 16+4 ama ultrasonda 17 çıktı bide ozmna kadr 18 hafta olurum erken ultrason gününe kadr erken değilmi acaba
GirlandBoy_Mom Melek-akckaya21 evet erken oluyor canım detaylı için en az 20 haftalık olman gerek ben 21+5 de yaptırdım