GirlandBoy_Mom Meriveannesi hamilelik zorluyor beni bi an önce sağlıklı bi şekilde kavuşalım bebişlere inşallah🤲
GirlandBoy_Mom Deleted33000 yok canım haftasını yakalamış zaten önden gidiyordu ama tam uyumlu çıktı senin ne kadar fark vardı kilo konusunda
Deleted33000 GirlandBoy_Mom ben detaylıda tam ne dediğini hatırlamıyorum ama aynı gün kadın doğum doktorum 500 Gr demişti acil perinatoloji ye gittim kanamam olduğu için orda da 400 küsürdü sanırım fark vardı yani
danla2711 GirlandBoy_Mom 😂kız dur ahaha gaza getirme 😂 bunu bile evlendikten sonra 3 sene bekleyip öyle yaptık 😂🥰
GirlandBoy_Mom Mavili1480 evet canım bizim çocuklar benle eşim karışımı 😍 gözler ben burun ve dudak eşim😂
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom sorma ya teyzsesiiiii böyle naz görülmedi valla bizimde aynıydı doktor🥲gerci her kontrolde sağolsun veriyo oda dedi zaten sırf detaylı diye normal de gelince de veririm ilkinde öyleydi 😂😂
Mavili1480 Burnosunn_annesi Buralarda kuzum uğraşıyorum heyecanla da bekliyorum son 2 gün kaldı sen neredesin izmirde mi 🥰
Melissayda @GirlandBoy_Mom yaa minişim benim nasıl poz vermiş annesine köfte dudak olacak belliiii 🥰🥰🥰 maşallah aşkoommm 🩵
Burnosunn_annesi Mavili1480 evet canım geldim yaa hadi sıra sende kuzum Allah iyilik versin inşallah ♥️🥰
Mavili1480 Burnosunn_annesi Yarın canım beklenen gün geldi artık 🥰 sıcak dimi kuzum bir anda yaz geldi egeye 😊
Esraa00 GirlandBoy_Mom yavrum o çıkar inşallah öyle olunca yukarıya çıkıyor dinlenmeyle Bolca dinlen sağlıkla kavuş oğluşuna inşallah çok sevindim 🐣😍