Nisannurr sev_il canım benim eşimin değerlerinde sorun tok sadece sürekli kimyasal gebelik yaşıyorum. Onun için destek olarak kullanmak istiyoruz
Anne6161amine Nisannurr ise yaradi mi bizede doktor bunu önerdi sorun yok dedi ama hem bana hem eşine verdi
Nisannurr [silindi] yok işte bi ona baktırmadık. Küçük şehirdeyiz 2 hastane var sadece 1 tanesi Bursa bakılmıyor dedi diğerine sormadık
[silindi] Nisannurr tüp bebek merkezleri de bakıyor orayla görüşebilirsiniz aslında sayıdan daha önemli parametreler bu ikisi,duruma göre
Nisannurr [silindi] haklısın. Zaten 4 defa kimyasal yaşayınca Pgt li tüp bebeğe yönelmeye karar verdik. Oraya gitmeden de tüm testleri yaptırmak istiyorum. DNA hasarına da bi baktıralım çok sağ ol canım
Ferise34 Prosepema M muadili olmayan ve en kapsamlı vitaminleri içeren takviyeymiş erkekler için. Ek olarak onunla beraber çakşır otu günde bir bardak. Eşim Bunu uyguladıktan bir ay sonra ilk kez hamile kaldım 3,5 sene üstüne.
Betbet34 Proxeed plusu öneren çok olmuş o yüzden yazmak istedim bizede çok önerildi çok büyük heveslerle aldık eşim bir ay kullandı değerleri yarı yarıya düştü sperm sayısı 4 buçuk milyondan 3 milyona düştü morfoloji bozuldu ileri hızı %90 dan 30 lara düştü bize şok yaşatan ilaçtır kendisi. Ardından hemen tüp bebeğe başladık. Herkese iyi gelmeyebilir bilginiz olsun
adaytomomy Benim eşiminde ileri hareketlilik düşük çıktı. Morfolojide %1 çıktı. Ama sperm sayısı yüksek. Daha öncede bir bebek kaybı yaşadık 10 haftalıktı. Yarın doktora gidecek ama morfoloji açısından düzelme yaşar mı? Morfolojisi düşük olup doğal yolla gebe kalan var mı aramızda?