MujganisMom fehuvenus Proxeed plus’ı kullandıktan sonra faydasını görüp gebe kalırsanız beni de etiketler misiniz bize de hız probleminden dolayı yazdı bu uy kullanmaya başlayacağız Allah izin verirse artık gebelik gerçekleşsin istiyorum çok yoruldum. Teşekkür ederim şimdiden. 💐
MerveSelin MujganisMom aylarca denemeden sonra iki hamileligimde proxeed plus’u 1-2ay düzenli kullandıktan snra oldu. Çok tavsiye ederim. Sayısı ve ileri hareketliliği çok çok düşüktü. Çok şükür ikiside sağlıkla geliştiler şu an ilkokullu oldular bile.
fehuvenus MujganisMom tabi ki canım nasip olursa haber veririm. 1 aydır kullanıyor umarım etkisini gösterir🙏
MujganisMom MerveSelin Yaa çok mutlu oldum adınıza maşallah. İnşallah bize de çözüm olur hemen alıp denemek istiyorum şuanda. Ama bizim ileri hız %0 ne kadar etki eder bilmiyorum. 🤦🏻♀️ 😟
MerveSelin Nisannurr proxeed plus şiddetle tavsiye ederim. Düzenli kullanımda net faydasını goreceksiniz
Miray_5 MerveSelin kişiden kişiye degisiyor bence biz düzenli 3 ay kullanmistik daha çok sayısı düşmüştü bizde
sev_il MujganisMom MujganisMom Saraçoğlunun kürlerini dinledik 15 gün boyunca keçiboynuzu kaynettık,çoban çökerten , çakşır kökü suyu, kıırkkilit otu bunları hepsini ayrı ayrı 15 hün kaynatıp içti çok şükür ileri hareket düzeldi sayısını hareketini etkiliyor
MujganisMom fehuvenus İnşallah etkisini görürsünüz gerçekten. 💐 İnşallah bizde kullandığımız zaman görürüz. Çok yorucu bir süreçmiş ya. 😟
Sans_seninle Elifimsib bana da verdi birde rahim filim istedi benden inşallah bende güzel sonuç alırım nasıl kullanırdınız
Miray_5 Nisannurr Propsema_m kullanabilirsiniz bizim ilk tup bebek denememiz olumsuz olmuştu tek embriyo kalmıştı daha sonra tup bebeğe gitmeden 3 ay bunu kullandı eşim suan tup bebekle 10 embriyom kaldi ve İlki tuttu doğuma 15 gün kaldi. Sperm sayısını arttırıyor mu bilemem ama kalitesini kesinlikle arttırıyor biz sonuç aldık çok şükür
Moz Nisannurr bunu biz de kullanıyoruz sanırım değiştirme vakti geldi ya baksanıza sana da bana da faydası olmamış
mrvrm Bana da biri hastanede proxeed Plus önerdi eşim için. Ben ilk ayda hamile kaldım dedi. Onu ararken eczanede bulamadım. Eczacı bu da iyi dedi proxymen verdi. Aldım kullanıyor eşim 5-6 gündür. Bu ay tutarsa ondan derim 😂 3-4 aydır tutmadı çünkü
sev_il Nisannurr saraçoğlunu dinledik keçiboynuzu kaynatıp 15 gün içti çoban çökerten ,çakşır kökü suyu,kırıkkilit otu bunlar herbiri farklı 15 er gün içti elhamdülillah düzeldi
Nisannurr sev_il canım benim eşimin değerlerinde sorun tok sadece sürekli kimyasal gebelik yaşıyorum. Onun için destek olarak kullanmak istiyoruz
MujganisMom sev_il Yaa maşallah bizde sadece hareket azlılığı var bakalım inşallah başlayacağız teşekkür ederim. 🌺