Minik_04 Meryemm46 yani net bişey diyemem cunku ben kizim da gittiğim de 6 haftaliktı gözüküyodu ama bildiğim kadariyla 4 haftaliktan kucukse gözükmeyebilir
Meryemm46 Minik_04 anladım cnm hesabıma göre 4 haftalık oluyo ama erhalde kanda çıkar diye dusunuyorum
Meryemm46 S-nur1 cnm bu kaçıncı test yapmışım hepsi aynı sin son bu böyle giitmez dedim yarın Dr gıdım dedim
Deletedmom_808 Meryemm46 evet 7 mart gittim dr.a kan verdim 11 mart tekrar verdim dr iyi dedi haftaya gel keseye bakalım dedi
Minik_04 Meryemm46 hadi hayirlisi inşallah vardir ve görürsün 🤲🥰buradan güzel haberi verirsin inşallah
Meryemm46 Kızlar Dr giitim kan verdim heralde yarına anca çıkar dedi ultrason da bakmadı sadece günümü sordu sonra dedim
Meryemm46 Minik_04 cnm kan çıktı 1.29 niye böyle çıktı anlamiyorum şuan bile test yaptım pozitif anlamış deyilim
Minik_04 Meryemm46 malesef artik çoğu test yalancı pozitif cikiyo bnde de gecen ay pozitif cikti ama kanda ultrason da hic bisey cikmadi
Minik_04 Meryemm46 haklisin valla o zmn biraz daha bekle haftaya yine kan ver yarin gidicek misin doktora yine