Mikoosu Kızlar dün sabah 8 de doğum yaptım bugün sabah 8 de kan tahlili aldılar gece boyu cis yapmadı içtiği mamaları kustu sarılık değeri 9 çıkmış yatış yapıldı mavi ışık veriyorlar şimdi başına gelen var mı kaç gün kalır küvözde bilgi de vermediler
Huzurluanne05 Mikoosu hiç bilgim yok.üstte kalsın.Rabbim yardımcınız olsun.şafi adıyla kalıcı şifalar versin inşallah
Neferut Mikoosu 9 ile nasıl fototerapi verebiliyorlar ? Bizim değerimiz 15 oldu öyle verdiler. 9 çok düşük bir rakam.
Mikoosu Beni de taburcu ettiler onu bırakıp gitmek zorunda kaldım hafta 3 gün 5 dakika görebiliyormusuz
Maviss718 Mikoosu Benim kızımın değeri 9 ken doktor iyi dedi yatış vermemişti evde tatlı serum içirdim bolbol emzirdim öyle geçmişti sizin bu değerle fototerapi vermemeleri lazımdı
Evin_450 Mikoosu Bizim doğumdan sonraki gün kanda enfeksiyondan dolayı yoğun bakıma alındı oğlum 2 gün kaldı sonuçları iyi çıkınca çıkarıldı ondan sonra da sarılık oldu bizim değerlerimiz 14 olduğunda ışık tedavisi gördük anne otelinde düştüğünde eve geliyorduk kontrole gidince aynıysa eve geliyorduk fazlaysa anne otelinde ışık tedavisi görüyorduk
Beri-4835 Mikoosu Anne misafirhanesi olması gerekmiyor mu. Benim oğlum 1 gün kuvezde kaldı bende misafirhanede kaldım. Sarılık tan yatan bebeklerin anneleride kalıyordu 3 saatte bir emzirme saati oluyordu. Bütün anneler giriyordu içeri.
Mikoosu Beri-4835 hayır baya büyük bir salonmuş kimseyi almıyorlarmış bir sürü bebek barmış o şekilde bir otel filan yokmuş
aslhnkrts9 Mikoosu canım hem sarılık olduğu için hem beslenemediği için almışlardır Benim kızımı da 8 le yatırdılar bi gece ışık aldı ben anne otelinde kaldım 3 aaate bir emzirdim düşük doğum kilosu olduğu için kızımı baya tuttular ayrıca tüm kan değerlerine bakıyorlar ona göre karar veriyolar eğer beslenirse ve mavi ışık işe yarayıp sarılığı düşerse hemen verirler
Mikoosu aslhnkrts9 ah insallah yarın gireceğim umarım getiriler bize de kilosu düşük değildi ama otel filan yoktu eve geldik biz taburcu ettiler
Evin_450 Mikoosu Allah yardımcınız olsun inşallah o kapıda ağlayarak bekleyişlerimi unutmam asla sizi çok iyi anlıyorum ama biz 2 günden sonra anne otelinde kaldık yorumlarınızı okudum özelde doğum yapmışsınız bide niye bebeğiniz yanınızda değil ki bizim ki devlet olduğu halde anne otelinde kaldık Allah yardımcınız olsun inşallah bi an önce kavuşursunuz 💖🌸
Yazmelegi_ Mikoosu üzülmeyin çok şükür ki başka sıkıntısı yok ❤️ benim kızımda oylr oldu ama bizimki yüksekti 1 gün yatırdılar çıktı sonra bende ordaki hemşireye verirken çok ağlamıştım ama onun iyiliği icindi
Mikoosu Yazmelegi_ bende çok ağladım gözlerim sismisti evde bir çocuğum daha var kendimi 100 karlı binadan yere düşmüş gibi hissettim