Mervesp Kızlarrr betam geçen hafta negatifti pazartesi günü kan verdim 4,6 çıktı reglden bi gün önce sizce artma ihtimali var mı bugün regl günüm ama olmadım
Glcanky Mervesp ben 13 gülük adet geçilmesinden sonra kan verdim beta 1000 geldi bence acele etme 5 gün geçsin en az ha bu kadar nasıl dayandın dersen süpriz bebek oldu bize 😅
Elome Mervesp yarın kan verdiğinizde değerini bildirir misin Banada sizdiniz galiba perşembe günü 0 pazartesi 4 çıktı diyen benimde perşembe 0.312 çıktı adet olmazsam bende vercem yine ama korkuyorum
Glcanky Mervesp bende yolculuğa cıkmıştım 5 saatlik hatta bide dönüşü var hastalandım hasta olacam acaba enfekfeksiyondan mı hastalanmıyorum derken 13 gün geçti
Heycanlianne_41 Mervesp bu tamamen bizim kuruntularımız canım benimde haberim yoktu hamile olduğumdan uçakla yolculuk yaptım gittim geri döndüm buz gibi bir memlekete gittim üstelik hastaydım çok yorucuydu şuan sadece bildiğin için sana sıkıntı yapacak bilmeyince gayette rahat gidilip geliniyor☺️
Glcanky Mervesp mesafe kaç saatlik vardığımda kasıgımda çok şiddetli bi ağrı hissetmiştim sadece oda büyük ihtimal bebek yerleşiyordu ama döndüğümde bi ağrı olmamıştı
Glcanky Mervesp ben 10 aylık kızım ve 5 yaşındaki oğlumla tek başıma gitmiştim sonrasında 10 haftalıkken felan 12 saatlik bi araba yolculuğum daha oldu mecburiyetten 2 gün sonra dönüşlü bir sorun olmadı şimdi 20 haftalık olduk tabi eğerki riskli bi gebelik değilse