Ecem_P Bsrabzkrt demeseydim keşke ya canınızı çektirdim ben egede yaşadığım için buraya daha erken geliyor
342334 Nilayy95 aşeren kadına bir şeyler ikram etmekten büyük sevap mı var. Muhakkak yollardım ama yumurtalı köfte en fazla bir saat sonra bayatlar yenilmez
ikibaloglanannesi Valla ilkinde de şu an da 34 haftalık hamileyim İkisinde de hiç ne garip ne de bulunmayacak bir şey aşermedim. Marul,dereotu,tere ve eşimin yaptığı çiğköfteyi hep aşerdim. Şükür hepsini de yedim/yiyorum😂
Bsrabzkrt 2019taha 10 gün sonra Adana’ya geliyorum bici biciyi merak ediyorum😁😁😄 birde tabiki adana kebap inşallah midem bulanmazsa
yarenuludag Bsrabzkrt Ağustosun ortasında karnabahar turşusu aşermiştim deli gibi harici başka hiç bir şey aşermedim şu an 38+2’yim doğumu bekliyoruz 😂
Edamurat58 Cansu_ozata instagramdan buldum ben dordatça diye bi siteden söyledim çoookk güzellerdi bayılarak yedim simdi çıkmasını bekliyorum 🤤
2019taha Bsrabzkrt bici bici şuan olmaz daha yazın olur kebap haftada 2 kez yerim ben her yerden yeme ama dikkat et
Edadiyebirisi Bsrabzkrt ayy buyur gel bende ilk zamanlar et kebap hiç yiyemedim şimdi biraz yiyorum 😂
Nursemablk Bsrabzkrt ben ilk hamileliğimde ekler pasta aşermiştim gecenin 2sinde sipariş verdik adama dedik valla aşerdim falan diye bilseydim daha hızlı getirirdim demişti sağolsun 😂😂 şimdi de turşu aşerdim kayınvalidem sağolsun büyük kavanoz göndermiş oturdum bi tabak yedim 😂😂
Aren21 Bsrabzkrt en komik şey bence saçma olan deve kuşu yumurtası ve bu ara taze incir siyahından ,köy tavuğu eti 😭
Deniiizzz Aren21 yemek için 😂😂😂 tövbe estağfurullah diyorum ki az ucundan yiyim ya şaka yapıyorum sandılar
nevanur_srt Edamurat58 ınstgramda hamile marketten alabilirsiniz bende aşermiştim ordan aldım tadı güzeldi 🥹
Bsrabzkrt Ya arkadaşlar bu erik sadece trendyolda mi var Antalya’da çıktımı acaba Orda tanıdığım var eğer çıktıysa ona söylüyeyim yollasin bana Nisan ayini bekleyemicem ben 😄😁😄😄😄
Aren21 Deniiizzz yaaa inanmıyorum 😅😅😅bunlar bize herşeyi yaptıracak bu gidişle ben oralara varamadım şükür deve kuşu yumurtasıyla kaldık
Aleyo03 Şalgam ve mumbar aşerdim. Normalde şalgam pek içmem görünce dünyanın en güzel şeyiymiş gibi saldırıp bir dikişte içtim 😅 mumbar da çekiyor arada ama yemiyorum hijyenik değildir diye
Duygu1881 Bsrabzkrt Kinder sürpriz aşermiştim maalesef Türkiye’den çektikleri için bulamadım. Sonrasında Almanya dan getirttim 😂