Hulo2105 Bsrabzkrt yani benim ki baya garip canım balon istiyordu balonu sakız gibi çiğnemek istiyordum. Eşim artık bana deli gözüyle bakıyor abartıyorsun diyordu ama gittim kendime balon aldım her gün çiğniyordum🥲🥲
Bsrabzkrt Hulo2105 aa cocukken bend çok yapardimm ilk hamileligimde şu yağmur sonra böyle bir koku olur o zamn gittim dışarda yağmurda ıslanmış taş alıp evde kokladım yaladım 😀😀😁😀😀
Bsrabzkrt Ssema07 bende ilk hamileliğimde hani kelle paçanin icinde karın oluyor ya işkembe mi ne ondan yedimm 😀😀😁
Bsrabzkrt Mftt ayy bende ilk hamileliğimde yağmurdan sonra bir koku oluyor ya dayanamadım dışarda yağmurda ıslanmış taşı aldım evde hem kokladım hem yaladım 😁😀😁😁
Moomtoobee Bsrabzkrt oha 😁😁 ay benim hiç böyle tuhaf asermelerim olmadı ya çok şaşırıyorum taş duvar aserenlere😁😁
Nurellaaaaaaa1212 Bsrabzkrt alçı kartonpiyer toz deterjan gibi şeyleri yemek istiyordum. Yenilebilir tebeşir tarzı şeyleri kıtır kıtır yemek istiyordum. En son mısır nişastasını kalıplayıp kıtır hale getirip bastırmıştım
Nazf Bsrabzkrt Ay ben cok saçma bir şey aşermiştim 🤣 bütün bir soğanı ısırıp elma gibi yemek 🤣 diğerlerini söylemiyim caniniz çekmesin ❤️
nevaneva Bsrabzkrt aşure içindeki kayısıyı aşerdim hep sürekli aşure aşerdim çok uzaktayım yapacak getircek kimsede yok bende paketli toz olanı pişirip yedim 🥲
cennetmelegininannesi Bsrabzkrt her iki gebeliğim de hiç haberim yokken çekirdek aşerdim gece vakti petrol bulup aldık böyle çekirdek hayali kurar ağzımın suyu akardı sabahı bekleyemedim 🤣
Hicrettt Bsrabzkrt hiç bişey aşermedim maaaalesef 😂 eşim hala diyor ne değişik birisin, hiç aşermedin 😂
iremd-1798 Bsrabzkrt ayyy ilk kızımda duvarlarda düzleme yapılmadan önce sıvadan dolayı böyle küçük küçük taş gibi görüntü olur ya onları susama benzeterek simit aşermiştim 😅 simit normalde benzettiğim şeyler hiç normal değil ahhahah
Nurellaaaaaaa1212 Dilankrca bendr valla kıtır kıtır yemek istiyordum. Demir eksikliği ve kansızlık varmıs ondan oluyor demişti doktor. Masa tozlandıysa o tozu parmakla ağzıma atmak istiyordum öyle bi pislik 😂