Meltemzel Busranur_mnts  Bak canım benim en üstteki 24 Aralık hatta 🫠 40 bin küsürlerde çıkması gerekirdi 2 katı şekilde artmış olsaydı öncekilerde öyle içini ferah tut dua et bol bol 🫠 artık ultrasonla ilerle zaten kesen gözükür
Busranur_mnts Meltemzel helinozer diğer yorumları da okur musunuz bugün kontrole gittim çok küçük kese göründü beta baktılar ama düşmüş 4 bindi ptesi sağlıkocağında verdim acilde aldılar 3200 çıktı progestan verdiler ama beta geç çıktı doktor görmedi
helinozer Busranur_mnts kötü bir yorum yapmadım öyle anlasıldıysa çok çok özür dilerim normalde söylediğin degerde kese gözükür(benimde aynı degerdi çünkü)acilde kese göremeyiz demelerine şaşırıp böyle bi tepki verdim:/ dilerim ki sağlıkla alırsın kucagına🤲🏻🤲🏻
Biyiklikedi Busranur_mnts Allah büyük. Aynı labarotuvarda vermeyince de, farklı sonuçlar çıkabiliyormuş kalbini ferah tut ❤️
Busranur_mnts Biyiklikedi fark olur da bu kadar olur mu bilemedim ilk kwn verdiğimde 2 kattan da fazla artmıştı aynı hastanede verdim saplıkocapında 4 günde 2 kat olmuş 2 gün sonra da öam sakurada düşük çıktı inşallah düzelir ama
Eda42_ Busranur_mnts Canım inşallah iyi olur kötü düşünme ağrı kanama olmadığı sürece bekle cuma günü ne diyecek doktor sen ilacını kullan devam et inşallah güzel gider herşey
Eda42_ Busranur_mnts Nasibinde varsa sağlıklı ise tutunur olur sağlıksız ise vücut atar onu o yüzden iyi düşün inşallah herşey iyi olur sağlıklı gebelik oluşur inşallah amin amin amin 🤲🏻🤲🏻
Busranur_mnts helinozer Ay hayır siz yanlış anlamışsınız genel durumdan haberdar olun diye okuyun dedim küçük kese gördük bugün qma doktor sağlıklı ya da sağlıksız diyemem dedi siz kusura bakmayın yanlış ifade etmişim
Eda42_ Busranur_mnts Maalesef öyle ama biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri ilahi Rabbim nasip eder inşallah olur hayırla sağlıkla
Busranur_mnts Eda42_ aynen ya artık sabretmek lazım perşmebe falan doktora gidicem tekrar duruma göre bakarız bir de dünden beri de lekem devam ediyor ilacı ağızdan alıyorum doktor bişey dememişti fitil ya da ağızdan fark eder mi etkisi aynıdır diimi
Eda42_ Busranur_mnts Çok bilmiyorum ama faydası aynı diye duydum leke az mı geliyor çok devam ederse yine de doktora git düşük önleyici iğne verirler belki de inşallah sağlıkla devam eder