Eliffyamann ArasMom__ inşallah dediğin gibi olur, beni de iftara falan çağırıyorlar kendimi o kadar sis hissediyorum ki giydiğimi yakıştırmıyorum bayram olsa akraba gezsek çok bunalirdim sirf giyinme derdine😅😅😅
DENIZ_55 Eliffyamann evet planlı cnm ana riskli olduğum için bu haftayi görmek bile bize mucize cnm miniğim ne zaman gelmek istiyorsa gelsin hayırlısı ile sabrediyorum yapcak bisey yok 😊🌸
Eliffyamann DENIZ_55 kıyamam benimde öyleydi endişeni anlıyorum, 33lerde 34lerde plan doğum hikayelerini okurdum kuvoze girme ihtimalini düşünürdüm, bugünümüze şükür sağlıkla gelsinler bebeklerimiz🙏🏻🙏🏻🥰
Beybyi Eliffyamann yediklerim falan dokunmadı normal de hep yediğim şeyler bitki çayları icmiyorum doğum için yaptığım tek şey hurma yürüyüş ve çömelip kalkma o kadar muz yiyordum ki kabız olacağımı düşünürken ishal oldum midemin üzeri çok kötü yanıyor iştahım gitti yani
Eliffyamann Beybyi mide yanması ve İştahın gitmesi bende de var inşallah doğum habercisidir, gece cok zor uyudum yanmadan, midemden boğazıma kadar reflü oomus gibi yanma oluyor🤷🏼♀️
DENIZ_55 Eliffyamann aynen bende bende her doktora geldiğimde kuvezde kalmasını istemiyorum oda 34 haftadan sonra kuvez sorunu pek olmaz dedi aynen sağlıkla gelsinler inşallah bende muane oldum bekliyorum sonuçlar çıkınca konusacagiz bakalım ne diyecek
Ftmnnr Eliffyamann boşver sona geldik sağ salim kucağımiza alalım günün önemi yok ( o sırada doğmagi için söylenen ben 😂)
Ftmnnr Eliffyamann bu ben valla son zamanlarda mide yanmasindsn uyuyamıyorum istahsizliktan zorlamasalar akşama kadar bir şey yemem
Beybyi Eliffyamann benim üzerine uyuduğum tarafimin kemikleri ağrıyor o yüzden hep dönüp duruyorum sizde de böyle bir durum var mı bildiğiniz kalça kenarlarımin kemikleri ağrıyor
Eliffyamann Ftmnnr mide yanmasina saç derler ama bu saatten sonra saç çıkarır mı bebisler ya ilk defa yaşıyorum zormus
Eliffyamann Ftmnnr 🤣 tabi canim ağızdan çikan vaktinde sağ salim gelsin önemli değil ama içimden geçen biraz daha mı yürümem lazım, yerleri mi silsem, adacayi icsem gelir mi.. 😂
Eliffyamann Beybyi yani hep saga ya da sola yattığımız için özellikle sabaha karşı olduğunda diğer tarafa dönerken kalçam kopuyor gibi oluyo artık malesef baska yönde de yatilmiyo, ovuyorum ama yinede bildiğin aciyo icten içten 🥲
Ftmnnr Eliffyamann ben bunları da yapamıyorum işte o yüzden oturduğum yerden normal doğum bekliyorum benimkide iş işte 🤣🤣 sonum sezaryen gibi ama hayırlısı bakalım