iremd-1798 Eliffyamann öyle tabii ki son haftalar zor oluyor ama sağlıkla kavuşun gerisi önemli değil ☺️ Rabbim kolay doğum nasip etsin o yolda sizi yormasın inşallah 🌸
ArasMom__ Eliffyamann ben kararsızım ya 38 bayrama giriyor 37 baya bayram öncesi oluyor ama nedense 37 de doğurmak istiyorum 🥲🥲 40 a kadar gitmek çok ağıe geliyor bana. Tabii öncelikle sağlıklı gelmesi. Şaun 34+3
Eliffyamann ArasMom__ bende yerinde olsam bayram öncesi isterdim tertemiz gezme telaşı olmadan evde dinlenmeli🤭 oglumda 40i gördüm ama allah yardim ediyor anlamıyorsun, beni bu gebeliğim cok yordu cok agrim var, hayirlisi olsun artık
Beybyi Eliffyamann Evet 38 için yapmıştım hatta oğluma bille söylemiştim bakalım ne zaman gelicek şuan midem bağırsaklarım bozuldu resmen iki gündür ishal de oldum çok kötü
ArasMom__ Beybyi bende iki gündür bağırsaklarım ağrıyor çok sıvı bir ishal yok ama sancılanınca midem çok kötğ bulanıyor 5 dakka falan sürüyor geçiyor
Eliffyamann Beybyi yediklerine dikkat ettin mi canım, bitki çayları falan, farkli tükettiğin bisey var miydi, inşallah dogum belirtisidir
Berivanabk34 gulcineray yaa 🥺 bende 40+3 elenmeyi bekliyorum gelmiyor bu oğlan heyecanla bekliyoruz 🐣
ArasMom__ iremd-1798 35 te niye geldi erkenmiş kaç kilo ile yada haftası ömde miydi bazen bende 35 36 da doğursam iyi olur diyorum🤣 birde haftası önde ya ondan çünkü kaldıramıyorum artık ya
iremd-1798 ArasMom__ erken doğum riskim falan yoktu ama birden suyum gelince suni sancı ile doğurmak zorunda kaldım beni yormadan geldi çok şükür bebişim hem süre hem doğum konusunda ☺️ 2200 doğdu biraz geriden geliyordu gelişimi ama çok şükür küveze falan girmedi ☺️ aman vakti saatinde sağlıkla gelsinler inşallah 🥰 şuan 7 yaşında 🌸
iremd-1798 Eliffyamann her zaman dualarımdasınız. İkinci doğumum aşırı aşırı kolay oldu herkese Rabbim öyle doğum nasip etsin diye dua ediyorum 🌸
ArasMom__ Eliffyamann evet ya bizim burda akrabalar çok geziyor. Ben gezmeyeceğim kimsede evime gelsin istemiyorum 🤣🤣 biraz ağırlaştım güzel kıyafetlerde giyemeyeceğim ağzım yüzümde yamulur yani eğer bayramdan önce doğum yapsaydım haber salardım bayramda kimse gelmesin diye salgın çok oluyor bayramlarda yani bu mevsimde olduğu için. Kafam rahat olurdu kimseyi almazdım.
iremd-1798 ArasMom__ evet öyle oldu o benim sırdaşım dostum herşeyim 19 yaşında anne oldum şuan en güzel arkadaşım 🥰🌸
Beybyi Eliffyamann yediklerim falan dokunmadı normal de hep yediğim şeyler bitki çayları icmiyorum doğum için yaptığım tek şey hurma yürüyüş ve çömelip kalkma o kadar muz yiyordum ki kabız olacağımı düşünürken ishal oldum midemin üzeri çok kötü yanıyor iştahım gitti yani
DENIZ_55 Eliffyamann bende 35 haftalık oldum ben haftaya dogururum diye hissediyorum doktorumda sabret bayramdan önce 37 haftalıkken alacam seni dedi bakalım ne zaman doğacak yarında kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum
Eliffyamann ArasMom__ inşallah dediğin gibi olur, beni de iftara falan çağırıyorlar kendimi o kadar sis hissediyorum ki giydiğimi yakıştırmıyorum bayram olsa akraba gezsek çok bunalirdim sirf giyinme derdine😅😅😅
DENIZ_55 Eliffyamann evet planlı cnm ana riskli olduğum için bu haftayi görmek bile bize mucize cnm miniğim ne zaman gelmek istiyorsa gelsin hayırlısı ile sabrediyorum yapcak bisey yok 😊🌸