Edanursoylu Ayy ikinci bebis geliyor 🤰💃💃Bugün sonunda günümüzü aldık 26 mart’a benim gibi 26 mart annesi var miii🫠🥰
Lemans Edanursoylu merhaba kaç haftalık gebesiniz .? Kendi isteğinizle mi sezeryan oluyorsunuz 🙈 Benım ilk gebeliğim. Normal yada sezeryana nasıl karar verılıyor 😥
Asli54 Edanursoylu hayırlı olsun inşaAllah sağlıkla alın bebeğinizi hangi hastaneye gidiyorsunuz benimde yarın belli olucak inşaAllah
Hayelllerhayatttlar Edanursoylu bebişimi 38 de alsalardı bizimde o günlerdi ama 39 alacaklarmış 31 marta gün verdiler baya uzun belki doktor değiştiredebilir
Edanursoylu Lemans merhaba şuan 37+0 haftaligim. İlk gebelik sezaryen olduğu için sezaryen olacağım. İlk gebelikte de isteğe bağlı özelde olmuştum 🌸🥰
pinbtm Lemans ben normali denemek istiyordum açıkçası ama bugün 36+4 kontrolümüz vardı makat geliş olduğu için mecburi sezeryan olcak
Edanursoylu Asli54 cok teskkur ederim Allah razı olsun istanbul kartal Lütfi kirdar şehir hastanesine gidiyorum 🌸🥰
gamze-klc Hayelllerhayatttlar Aslında bir durum yoksa ne kadar dursa iyi ama benim doktorum 29uda tatile gidecek ve Serklaj dikişlerim var riske atmak istemiyor vadesini de tamamladığı için o güne alalım dedi
Hayelllerhayatttlar gamze-klc 37 den sonra etken doğum filan sayılmıyor zaten bebeğin küvez ihtiyacı yoksa 38de de alınması sorun teşkil etmez diye düşünüyorum
Gumusbulut58 Benımde son gunum 20 mart , kendi gelmezse 21inde sezeryan 🌸 allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize