Tuba-M55 Gumusbulut58 evet ya kakasını yemiş benim kız içerde iyi ki de farkedildi hemen. Kardeşim de stabil açılma filan yok şimdilik 😔
Esseraa22 @Tuba-M55 41+3 de doğum yptim 2.kizima 24 saat suni sancı aldım ne açılma ne sancı hicbisey yoktu Rabbim kolaylastirsin tez vakitte hemn kolayca dogursun insallah
babyUras_ Tuba-M55 41+6 da benimde yatışım yapılmıştı suni sancı aldım . Hayırlısıyla su gibi geçsin insallah 🤲
babyUras_ Tuba-M55 41+6 da benimde yatışım yapılmıştı suni sancı aldım . Hayırlısıyla su gibi geçsin insallah 🤲
Esseraa22 @Tuba-M55 evet Rabbim yardimcisi olsun herkesin ki bir olmuyor birkaç saat içinde dogursun inşallah hayirli haberlerini alırsınız
Mervepoyrazzz Bende 41+1deyim yatışım yapıldı tahlil verdim doktoru bekliyorum suni sancı için hiç sancım yok açıklık 1,5 vm nişan falan da gelmedi normal mi
Tuba-M55 Mervepoyrazzz kardeşimin de sancısı yoktu benim de öyle sancım yoktu nişanım gelmişti sadece suni verdiler Allah yardımcınız olsun kolay doğumlar nasip etsin inşallah