Tuba-M55 Kardeşim doğum haneye alındı ama sancısı vs hiç yok 🙄 suni verecekler sanırom tahmini ne zaman doğum olur bu kadar geç doğuran anneler var mı. Ay ilk kez teyze olucam ve çok heyecanlıyım, hastanede telefon , refakatçi yasak tedirginim
deletedmom43191 Tuba-M55 2 3 saat sonra da dogum olur yarına da olabilir tamamen acilma hızına bağlı malesef
Selcanakgun Tuba-M55 doğum kanalına yerleşmişmi yoksa baş poziyonundamiydi biraz ayrıntılı Bilgi verirmiisniz 39+2 yim bebeğim baş geliş poziyonunda ve hayla kanala girmemiş nasıl olacak hiç bilmiyorum 🤧
babyUras_ Tuba-M55 41+6 da benimde yatışım yapılmıştı suni sancı aldım . Hayırlısıyla su gibi geçsin insallah 🤲
Tuba-M55 Selcanakgun bu senenin bebişleri tembel galiba gelmek bilmiyorlar 🤭 Rabbim kolay doğum versin hepinize inşallah
Mucizeebeybi Tuba-M55 haftası 42 ye geliyor diye suni ile doğurtmak için yatış vermiştir doktoru sağlıkla kucağına al inşallah bir avazda
Gumusbulut58 Tuba-M55 Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin gerçekten çok tembeller benim de 39dayım bir kere Sancım bile olmadı
Tuba-M55 Gumusbulut58 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı, nasip etsin ben kendim kızımı da 39+4te doğurdum🥲 kendi gelesi yoktu suni verdiler
Tuba-M55 Mucizeebeybi evet artık gelsin bir zahmet 😌 çok sağolun inşallah tğm doğum bekleyenleri bir avaz’da kurtaraın Rabbim
Tuba-M55 Gumusbulut58 işte doktora güvenmek önemli kendi doğumumda suni sancıya nabzı düştü bebeğimin acil sezaryen e aldılar