Kudenova Selim_Alparslan 1 bardak badem sütünün içine 1 adet muzu doğruyoruz içine kavrulmamış fındık kaju badem ve cevizi ekleyip pürüzsüz olana dek çekip içiyoruz istersen içine bir yemek kaşığı yulaf ekleyebilirsin
Selim_Alparslan Kudenova aaa değişik bir tarif tam ara öğün böyle tarifleri severim. Teşekkür ederim kuzucum hemen denerim🫠
Gzmel Neferut evet ilk bebeğimde hiç birşey bilmiyordum gelişimi geri yok küçük gelismemis dediler ağla ağla stresten erken doğum yaptım öyle kötü komustular ki 34+4 de doğum yaptım kuvize bile alamadilar 1.800 grama düştü birde
Neferut Gzmel Tabii bak ne güzel önemli olan gelişimi ben 3800 doğurdum küvöze girdi 2 hafta küvözde yattı zayıfladı ne olacağını bilemiyorsun ki
Gzmel Neferut kesinlikle öyle o tamamen bebeğin durmuna bağlı o doktorlarla öyle karamsar konuştu ki beni strese soktu şimdi doktorumda öyle motive ediyor ki iki hafta geri ama normal insan gibi 5 yaşında olup 7 yaşında gibi duran da var 7 yaşında 5 yaşında gibi durunda var önemli olsan sagikli olmasi kilo önemli değil demişti
Mrv342 Selim_Alparslan ben her gün kaşar, yumurta ve muz yiyorum. Kuruyemiş ve yoğurt aklıma geldikçe yiyorum ama yoğurdu kase kase pturup yiyemem anca yemek yanına işte olduğu kadar. Ara ara hatta nadir de kefir de içmeye avakado yemeye çalışıyorum her gün ve düzenli olmasa da pek sevmiyorum çünkü. Abur cınur yemiyorum tavuk yemiyorum şarkuteri yemiyorum. 7 buçuk aylık hamileyim bebişin kg si iyi
Gzmel Neferut evet gerçekten öyle minyon bebek çok hızlı büyüyor hahaa birsuru prematüre aldim inanın giyemedi bile haha
ibcmom Selim_Alparslan kırıp yoğurda falan karıştırabilirsin. ben muzlu yulafın üstüne serpiyorum. yoksa yemek cok zor ya sertler ya bide
Emine-tuncfu Selim_Alparslan muz avokado yulaf yogurt kaşar peyniri yumurta ceviz badem kefir günde 1 litre kefir bitiriyorum ben 😂 tahin pekmez yoğurt yulaf muz akşamları karıştırıp yiyorum
Emine-tuncfu Selim_Alparslan yemek yiyemiyorum ben tüp mideliyim midem başka birşey asla kabul etmiyor doktorumda dedim sorun yok dedi kilo verimim var bu ara gene malesef
Esmaaaa_ A145N Evet biliyorum. Ben 32 haftalıktım bana verdi listeyi. ben 30 haftalık altı iken 1 tane 3 tane yiyordum. liste verince 5 ve 7 tane tükettim. şuan 38 haftalık benim
cakethesel Selim_Alparslan Avokado,kaşar peyniri,çiğ kuruyemişler,yumurta ve muz bebişe iyi kilo aldırıyor.Muz yiyemediğim için diğerlerini yedim hep,29+5 oldum kilosu iyi gidiyor elhamdülillah ☺️