Masal1234_ CerkesMaria belki geç yumurtlama olacak benim geçen ay ilk defa geç yumurtlama oldu ploraktin değerim 40 çıktı sizde bir hormonlara baktirin olmadı ona rağmen gebelik oldu ama kimyasal oldu olacak olduktan sonra siz en iyisi ultrason takibi yaptırın içiniz rahat etsin.
Bebemiz CerkesMaria inşallah. İnstagramda birgebeningünlüğü var onun strip ovulasyon testleri var hep doğru gösteriyor. Ben 4 kez onunla hamile kaldım. Tabi düşük yaptım ama yumurtlamayı hep doğru gösterdi. Son 5-6 ay pik görmediğimde yumurtlamada problem yaşıyordum
Mavidunyamm CerkesMaria İnstaada ovulasyon testi satan sayfalar var. Benim aldığım sayfa artık satış yapmıyor ama markası innovita idi. Trendylda da satışı var
CerkesMaria Mavidunyamm suan onu kullanıyorum dun aksam beyaz seffat akıntı grldı cok az dedım herhalde yumurtluyorum degerlendırdım bugun yıne yaptım ovulasyon sılıklesmeye baslamıs mubarek koyulasmadan sılıklestı moralim bozuldu
Mavidunyamm CerkesMaria bildiğim kadarıyla sabah ovulasyon yapılmıyor yani 12 gibi ve ilk olmayan idrarla yapsanız bide
Zeyneppp16 CerkesMaria bendede aynı sorun oldu doktora gittim dün adetin 2.3. Gün kan verceksin dedi birde rahim filmi çekelim dedi ama, ben 5 ay önce 18 haftalık bebeğimi kaybettim oyuzden olabilir yumurtalıklar anca kendine gelir dedi bencr sende git
CerkesMaria Zeyneppp16 benımde ıkı kaybım var basınız sagolsun zor bır durum bakalım brnde bu ay gıdecegım ne dıyecek
DuruDefne_mommy Bende ilk defa yapıyorum yumurtlama olmus mu kızlar bugün yoğun akıntım ve kasık ağrım var
DuruDefne_mommy CerkesMaria testleri saat kaçla kaç arasi yapıyorsun sabah ilk idrarla yapmaman gerek öğleden sonra yapıyorum genelde ben karşılaştırmak için sabah ilk idarla yaptım silikti sonra gün içerisinde yaptım koyulaşti zaten oruçluyuz sıvı alımı olmuyor
Mavidunyamm CerkesMaria ama yumurtlama olsa bile görünmez yanlış yaptığın için. O zaman iş yerinde yapabilirsin