tugbaalpmumcu Ulkumom bende adetimden iki gün önce yapmistim cikmadi ertesi gün kan vermeye gittim öyle ogrendim ogrendigimde 5 haftalikti ona rağmen cikmadi
yagmur2026 benim bat 15 iki gündür alt kasıklarımdan şiddetleri ağrılar var, göğüslerimde hassasiyet var regl olacağım. çünkü daha bir aydır deniyorum. kasık ağrım farklı ama yine de pek umutlu değilim. yolum biraz uzun olabilir.
Gamz01 yagmur2026 canım umutsuz olma ben kasık ağrılarımdan şüphelenip test yapmıştım pozitif çıkmıştı ara ara kasık ağrısı çekiyordum regl olacak gibi göğüslerim çok hassastı inşallah güzel haberler alırsın
luna27 yagmur2026 Umutlandırmak istemem ama ben de regl olacam sanıyordum hatta eşime ragl olacam o yüzden test yapmak istemiyorum dedim ama sabahına dayanamayıp erken gebelik testi yapmıştım ve pozitif çıkmıştı. Şuan 23 haftalığız 🙈 umarım güzel haberler alırsınız 🤲
Esrakrc Kızlar bende ıkı aydır 14 ünde oluyorum ama geçen ay 31 çekti şubat 28 gün gecikme olabilir bu ay beklenen adet tarihi uygulamada çok farklı
Ulkumom Asdfghk benimde aynı şekilde bat 12 bekliyorum yaptım negatif çıkmıştı birkaç gün önce ama bekliyorum. Bugün yapmadım yarın da yapmayacağım gecikirsem eğer 13 ünde yapacağım.
Yagamin Asdfghk Aynı aynı canım ben de hala bekliyorum dün test negatifti ama regl de yok şu an 🫣 Bat 10-12 benim de
Yagamin Asdfghk Az önce regl oldum ben elendim ama sen inşallah sen pozitif haberi alırsın canım benim 🥹
Mellisavads Ulkumom evet öyle diyorlar ama test yapmıyorum bekliyorum nasip dün kahverengi pembesi peçeteyle silince az kahverengi pembe akıntı geldi ama
Ayyy33 Ulkumom bende 8 gün var adetime ve pozitif çıktım ilk çok hafif iki gün sonra koyu bir çift çizgi çıktı dün kan verdim bugün bekliyorum çıkacak dua edin inşallah 🥹