Gumusbulut58 Eşim şehir dışındaydı iş dolayısıyla, gögüslerim cok agrıyordu test yaptım kıpp kırmızıydı arayıp hamileyim demiştim 😅😅😅 suan ki aklım olsa gelmesini beklerdim yada en azındsn görüntülü arardım , heyecan işte
rumikaa irmkkck 8 haftalıkken kayınvalideme eşim anneme ben söyledim başka birine söylememize gerek kalmadı ikisi herkese duyurdu😂
momkrm19 irmkkck bikaç gün sonra yani 11.haftadayken ailelerimize ve abisine söylücez 😊 şuan eşim ve 3 arkadaşım biliyor sadece. Karnım çıkmaya başladı öyle olmasa daha beklerdim
momkrm19 Alparslanmom benim başladı ya üstüme oturan birşey giyince belli oluyor , hani yabancı biri görse anlamaz ama ailemin farkedeceği bi değişiklik 😀
Mtt34 irmkkck ilk hamileliğimde 5 haftada öğrendiğim gibi anne ve baba vs söyledik başka kimseye söylemedik , sonra düşük yaptım hamile olduğumu bilmeyen yakın akrabalarım bile düşük yaptığımı öğrenmişdi😂yani saklasan hamileliğini bu sefer düşük duyuluyor her türlü😂😂şuan 6+4 hamileyim kalp atışını bekliyorum anne babaya vs söylemek için
irmkkck Mtt34 betahgcm istenilen seviyede çıkmadı kimyasal gebelik ya da dış gebelik şu an için iki gün sonraki tahlili bekliyorum ona göre bekleyeceğiz kendisinin düşmesini ilk gebeliğimdi nasip değilmiş Allah güç versin
Alparslanmom momkrm19 ya bende 10+2 deyim normalde göbeğim var ama bir iki gündür baya büyüdü bende acaba kilodan mı bebişden mi çözemiyorum o yüzden sordum 😅
LadyX irmkkck 17+5 haftalık hamileyim. Hiç kimseye söylemedim. Sadece aileler biliyor. Bana kalsa doğuma kadar söylemem kimseye 😂
Jdjdjdldl irmkkck ben henüz kimseye söylemedim eşim ve ben saklıyoruz. daha önce kaybım oldu ve kayınvalide görümce hiç arayıp sormadılar çok basit bişey gibi davrandılar kırıldım şimdi de 5 6 aylık olana kadar söylemek istemiyorum kendi ailemde dahil eşim kırılmasın diye o da 😌
EFLiN_belinay Jdjdjdldl sakın söyleme sakın saklayabıldıgın sürece sakla kım kırılırsa kırılsın evladından önemli mi
LadyX Jdjdjdldl ben de zaten karnım çıkana kadar kimseye söylemeyi planlamıyorum o yüzden umarım karnım çıkmaz 😅 ya da çok az çıkar da hiç belli olmaz
Jdjdjdldl LadyX benim dar giyinirsem çıkıyor zaten uzaktayım da bayramda kayınvalidelerin gelme ihtimalleri var o zaman da bol giyinirim napayım 😅
2121nehir irmkkck eltim sağolasın herşeyi o halleti 😂sulaleye duyurdu birtek eşime ve ablama ben söyledim
yagmur_17 irmkkck ilk gebeligimde annem saolsun dunyada sadece ben hamileymisim gibi herkese duyurmustu 7.haftamda bos gebelij yasadigimi ogrenip kurtaj olmustum suanki gebeligimi ailelere kalp atisi duyana kadar soylemedik gec ogrenmistik zaten annemde akillandigi icin bu sefer kimseye duyurmadi benden onay alana kadar
Elifkarakus63 irmkkck ben radyoloji teknikeri olduğum için saklayamadım çok fazla çünkü çalıştığım alan radyasyonlu ve hamile olunca orada çalışmamam lazımdı bu yüzden 6 haftalıkken söylemek zorunda kaldık herkese. Zaten çok erken öğrendik biz. Radyasyona karşı tedbirli olmamız gerekiyordu ve 2 haftalıkken öğrendik
AdaEcem irmkkck ben kendi aileme söyledim 7 haftalıkken. Eşimin ailesine cinsiyet belli olduğu vakit söylemiştim.
maviportakal_ Söylemesek de bazı insanlar tuhaf bir şekilde anlıyor 😅 bazen de gizlenmiyor sigarayı bi anda bırakıyorsun mesela buluştuğunuzda sık idrara çıkma bulantı yeme içme alışkanlığınızın değişmesi sizi ele veriyor 😅😅