Ebru_ebru MaviNur25 Kız bizim de düğün var benim mayıs da doğum ondan sonra da bebek emiyor diye 6 ay ek gıda sürecine kadar diyet yapamam 🤦🏼♀️
MaviNur25 Ebru_ebru aman aman yapcaz mecbur gidicek bu kalça göbek napak sadece süt yapan şeyler yesek tamam birazda spor toparlarız belkii diye düşünüyom inşallah aminn
Ebru_ebru ibcmom Hahahah allahtan kıyafetlerim geniş o yüzden sorun değil ama toto büyümesini sevemedim 😂😂😂31+3 de biziz maşallah sağlıkla kucağına al canım 🙏🥰
zlemceylan MaviNur25 bende 21. Haftaya girdim pek kalçam yoktur ama benimde popo büyümesi oldu öyle görüyorum toplamda 3 kilo aldım şu an ama kalçadan almış gibi hissediyorum. Benimde erkek bebek bu arada 🩵
MaviNur25 zlemceylan ben 1 veya en fazla 1 bucuk kg almışımdır ama kaşçaya baksan 10lilo resmen 😂 anormallik var ama cözemedim jdlskdl
rmysanur0919 Benim de oğluşum olucak 13 kilo falan aldım ama basen kalça popo büyüdü çok kötüüü hiçbişey yakışmıyor vücudumun hiç bir yerinden almadım sadece basen kalçadan aldım doğumdan sonra acaba normale döner mi
1Anneadayiiii rmysanur0919 kaç haftalıksın şu an canım bende 11 kilo aldım çok gibi geliyo daha sonra verememekten korkuyorum 29+3 haftalığız biz 🫣
MaviNur25 rmysanur0919 aynı düşüncedeyim nasıl gidicek diye 😂 biraz kalça destekli spor yaparsak olabilir diye düşünüyom tabi doğuma baglıda inş eritebiliriz yoksa problem yakısmıyo birşey
Gzm122 MaviNur25 ay benim bebeğimde erkek 22. Haftadayız popom basenlerim kocaman oldu🤣 9 kilo almışım
MaviNur25 Gzm122 biz yarın 23hafta olcaz en fazla 1 bucuk kilo aldımmm niye böyle anlamıyoomm😂😂 ilk hamileliğimde tosun gibiydim toplam 13kilo aldıydım bunda da popiş büyümesi yaşıyozda kilo yok anormaal helsjdlsjd
Edanursoylu MaviNur25 Bende kiz bebise hamileyim bunda büyümedi 🫣 Buda batilmis demek🤷♀️ Doğumdan sonra vücut kendini toparliyor böyle şeyleri kafaya takıp hamileliğini kendine zehir etme hiç. İlk gebelikte bende de çıkmıştı önemli olan sağlıklı olun 🌸
MaviNur25 Edanursoylu yaa sevindim dediğine inş hemen toplar yoksa üst üste korse giymek perişan etcek beni 😂😂