MaviNur25 Kızlaar 23haftalıgız kalçamda aşırı büyüme meydana geldi 😂😂 cok sinir bozucu ya hiç birşey yakışmıyor normal mii napmak lazım daha da var doğuma buyurmu daha acaba cinsiyette erkek bu arada kızda büyür derler biz erkeğiz 😂🤭
ibcmom MaviNur25 ay benim cinsiyet belli değilken arkamdan yürüyen bi komsum senin kızın olacak demişti popo yüzünden, öyle de oldu 😂
1Anneadayiiii MaviNur25 evet genelde kalça büyüyünce kız derler ama bu da cinsiyet hurafesiymiş demek ki 😂 benimde basenlerim aşırı büyüdü çok sinir bozucu kaç tane hamile pantolonu aldım ama hepsi aşırı sıkıyor hamilelikten önce de büyüktü basenlerim ama şimdi dahada şiştiler sanki son 74 gün bakalım inşallah doğum sonrası erir gider hepsi 🫣😂
zlemceylan MaviNur25 bende 21. Haftaya girdim pek kalçam yoktur ama benimde popo büyümesi oldu öyle görüyorum toplamda 3 kilo aldım şu an ama kalçadan almış gibi hissediyorum. Benimde erkek bebek bu arada 🩵
esraaa009 Ayy cinsiyet kız mı yazacaktım erkek demişsiniz şaşırdım bende 😂 genelde evet kızda büyür derler bende öyle biliyordum ama ben kız bebiş bekliyorum herhangi bir buyume olmadı Allahtan kişiye göre değişiyor demekki
MaviNur25 esraaa009 demekki yani gören kız mı bebek deyip duruyor şüphede kalıyom ultrasonda şeyini bile gördğm yanii inanmıyolar 😂😂😂
MaviNur25 Ebru_ebru ahhhh cok fena problemm bayramda nişan var elbise yakıştıramıyorum napıcam bilmiyorum valla kilomda 59 bu arada ama kalça maşallah bebek orda sanki dkşddkşdş
MaviNur25 Ebru_ebru ya bide o var doğum temmuzda olcak olcak inş agustosta 2 düğün bar biri kaynım biri kardeşim napıcaaammm benn 🧐🧐 kesip atmak lazım en iyisi 1 bucuk ayda da gitmez herhaldee valla
ibcmom Ebru_ebru zati %50 sansları var işte şanslı olan tutturuyor 😂 bedeni büyük gömlek, tişört falan giyince toto kapanıyor 30.haftadan bildiriyorum 😂
Ebru_ebru MaviNur25 Kız bizim de düğün var benim mayıs da doğum ondan sonra da bebek emiyor diye 6 ay ek gıda sürecine kadar diyet yapamam 🤦🏼♀️
MaviNur25 ibcmom ben mutlu değilim valla bgun giydiğim yakışmadı stres oldum çok üzgünümm ben üzgünsem kocamda üzgün 😂😂
Ebru_ebru ibcmom Hahahah allahtan kıyafetlerim geniş o yüzden sorun değil ama toto büyümesini sevemedim 😂😂😂31+3 de biziz maşallah sağlıkla kucağına al canım 🙏🥰
MaviNur25 ibcmom sanırım ondan ya zayıftım normalde hemen herşey oturur yakısırdı şimdi cok dertliyim bir yere giderken 3 4 kere kıyafet değiştiriyorum
ibcmom MaviNur25 zamanla buna da alışırsın bişi olmaz pozitif düsün. sonucta güzel bisey icin kilo alıyorsun 🥰
MaviNur25 1Anneadayiiii az kalmış sizin hadi hayırlısıyla kucagınıza alırsınız 🌸 bizim daha 120 günümüz var doğduktan sonra eritcez mecbur napalımm