OmerNfs Hamissannee88 ahhhh benim kaderdaşım bende 14yıldır bekliyorum ilk 3 ayımda o kadar sıkıntılar yaşadım ki herşeye rağmen ikizlerim ve ben sağlıklı olalım herşey geçicek seni nasıl iyi anlıyorum bilemezsin bende 26+6 haftalığım sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi 🤲💜🤍🫂🫂
Hamissannee88 OmerNfs Oyyy bende seni çok ii anloyorum aynen kaderdaşmışız inşallah sağlıkla alalım kucagımıza benimki 2 erkek seninkiler ne
Gldnskr Merhaba 7 yıl sonra gelen ve 20 haftadan kızlarımla selam veriyoruz size 👋👋👋 Bel ağrısı ödem baş ağrısı mide yanması kilo alımından selamlar nasılsınız kizlar benim size sorum sizce tek park beşik mi yoksa iki mi Ve travel sistem ikiz bebek arabası mı yoksa önlü arkalı olanlar mı 🤔🤔Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️
OmerNfs Gldnskr canım ben iki park beşik anne yanı olanlardan aldım biri yatak odasında sabit kalsın diğeri benimle her odayı gezsin diye bebek arabasınıda ABC marka önlü arkalı aldım diğerlerine göre biraz pahalı ama kullanım ve bebek için en iyisi olduğunu düşünüyorum 🤍🫂🤍
asafmom-22 Birumud Oğlumda hiç bulantı yada zorluk yaşamadım, kızlar yaklaşık 13. Haftaya kadar midemi bulandırdı 🤭
Merveedmnn Elvinsu bende şuan 7 haftalığım 1 hafta geriden geliyormuş bebekler bu hafta tekrar kontrole gideceğiz kalp atışını dinleyeceğim inşallah, 1.5 yaşında çocuğum var ne olacak bakalım ileriki zamanlarda
SenaAtis 21+0 tek yumurta ikizleri kız bebekler🥹 yarın detaylı ultrasonumuz var burda okuduklarımdan cinsiyet değişir endişesiyle yaşıyorum ama sanırım ikizlerde bu durum görülmemiş. Aşırı acıkma, 17. Haftaya kadar bulantı, şimdi çabuk yorulma🥺 çok şükür❤️
Elegantea10 OmerNfs sağlıkla gelsin minikler ben de 21 haftalığım ikizlerim olacak inşallah acaba senin rahim ağzı uzunluğun kaç mm di canım hatırlıyor musun benim haftalarda 😊
elifbsraaa1 Yonca59 merhaba kaçıncı hafta nasıl öğrendiniz acaba tek yumurta ikizlerinizi 🫣 birde vajinal ultrason muydu
Yonca59 elifbsraaa1 8. Haftada doktor karnımdan baktıgı esnada şüphelendi ikinci bir bebek daha görüyorum sanki dedi devletin ultrasonu iyi olmadıgı için net anlayamadı. 9. Haftada perinatolojiye gitmiştim orda kesinleşti🥰
elifbsraaa1 Yonca59 maşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰❤️ Teşekkür ederim bende 2 hafta sonra perinatolojiye gidicem 10.haftada