Kkardelenn1 09Tugba_0909 bir bakmışsın yolun ortası sonra da sonu sağlıkla gelsinler inşallah 🥰tadını çıkaralım bugunlerin
Selim_Alparslan Kkardelenn1 inşallah hemen geçer mi kuzum ya sabirsizlaniyorum ikincide olsa ilkmis gibi ☺️
Kkardelenn1 Selim_Alparslan geçer geçer başka da çocuk varsa bence daha hızlı geçer onunla ilgilenirken 🥰saklamak çok zor benim içinde 😃arkadaşlarım bilmiyor hala kızım hareket ediyor yanlarında iki ay daha kalsın diye düşünüyorum 😅
Selim_Alparslan Kkardelenn1 bende kimseye söylemedim kuzum 12 +2 haftaligiz sadece oglumun öğretmeni ogrendi dün 🤭 annem esim ablam ve öğretmenimiz veeeee tabikiii HappyMom ailesi 😊
Haticemre21 Kkardelenn1 inşallah ❤️ zaman duruyor gibi bazen hergn uygulamaya bakıyorum bilsem de kaç gün kalmış kaç hafta olmuş diye 😁😍
danla2711 Kkardelenn1 29+3 olduk 😂 son 74 gün 3.trimestera gelmeyin ben böyle olacağını bilsem buraya gelmezdim ahahah 😂
Kkardelenn1 danla2711 ahahhaha kız mecbur gelecegız yoksa nasıl doğacak bu bebeler sağlıklı olsunlar da biraz idare edeceğiz artık 😃
Kkardelenn1 Selim_Alparslan ne kadar az o kadar iyi gerçekten çok rahat geçiyor bu şekilde keşke doğunca süpriz olsa ama o kadar da olmuyor ahahahaha