nurkarakass Kkardelenn1 son 47 🥴 artık mide yanması, bel ağrısı artıyor. uyuyamıyorum çünkü sağa sola yatmaktan etlerim acıyor artık 😔😔 rahat olacağımı bilsem oturarak uyurum o derece
Kkardelenn1 nurkarakass zor günler artık kavuşmak istiyor insan haklısınız sağlıkla gelsin inşallah 🥰
gamzebngaa_dmr Kkardelenn1 hemde nasıl zor oluyor anlatamam zaten onlarla uğraşmak yoruyor insanı kalk otur yemek yedir yıka onları yatır onları derken dinlenme fırsatın olmuyor dedim sanki 2 yıldır hamileyim o kadar uzun geldi bana 😂
babyandmomy__ Kkardelenn1 inşallah sağlıkla vakitlice ve bizi yormadan gelsinler 🙏🏻 30 dan sonrası zormuş ama 🥴
Kkardelenn1 babyandmomy__ yavrumu kucağıma alamadım ama deneyimlemiştim en zor kısım oralar gelmişti bana da Allah yardımcımız olsun sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
Mervetelli Kkardelenn1 ikinci sezeryanim olduğu için planlı ve gerçekten geri sayim 🥹 Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın herkesin kucağına sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin. Kimsenin de kucağını boş koymasin. Hepimiz hamileyiz dualarımız kabul olur insallah ❤️🌸
Kkardelenn1 mucizebebegimmm 😅😅😅herkesin bambaşka oluyor gerçekten kaybettiğim bebeğimde bulantı nedir bilmezdim erkekti Buda kız ve çok oldu sağlıkla gelsinler de çekeriz 🥰
mucizebebegimmm Kkardelenn1 bende oğlumu 34 haftada doğum yaptım kaybettim. Hiç bulantı zorluk bilmedim valla 😂 şimdiki bebenin cinsiyeti belli değil ama bunda çok zorlanıyorum 🥹 ama canları sağolsun, yeter ki sağlıkla doğuralım ❤️
gamzebngaa_dmr Kkardelenn1 biri mayısta 7 yaşını dolduracak diğer 1 nisanda tam 2 buçuk olacak buda mart sonu Nisan başı doğacak düşün artık 😂
Kkardelenn1 09Tugba_0909 bir bakmışsın yolun ortası sonra da sonu sağlıkla gelsinler inşallah 🥰tadını çıkaralım bugunlerin