Kkardelenn1 Gulpapatya boyunu söyledimi hatırlamıyorum ama kilosu 200 gr olması lazım minyon oluyor kızlar genelde 🌸
Kkardelenn1 Gulpapatya maşallah maşallah 🌸ben biraz dikkat ediyorum ilk aylarda çok kilo almamak için yeni yemi iştahım açıldı belki bundan sonra alır 😀22 de gideceğim bakalım söylerler
Kkardelenn1 RabiaK27 sağlıkla gelsin inşallah 🥰sayılı gün öyle böyle geçecek yaklaştıkça heyecan artıyor tabi
Gulpapatya Kkardelenn1 çok şükür yediklerim hep bebeğe yaramış hamileliğimin başından beri 4 kilo vermişim ama bundan sonra alırım iştahım açıldı baya hayırlısı
Kkardelenn1 Gulpapatya maşallah vermiş olman iyi ben gebelik olusmuyor dşye baya bir kilo vermiştim onu koruyayım dedim en azından bir süre artık kprunacak gibi değil😅😅
Kkardelenn1 Gulpapatya 2 kg aldım şuana kadar kilom yüksek zaten doktorum çok almamı istemiyor bende istemiyorum zorluklarla 24 kg verip çok şükür bebişime hamile kaldım🌸
Gulpapatya Kkardelenn1 benimde kilom var baya inşallah çok kilo almam sen iyi vermişsin 24 kilo helal olsun
Kkardelenn1 Gulpapatya kaç kilosun canım 79 um suan ben aslında 6 ıncı aya kadar görmek istemiyorum 80 leri ama ramazan akşamları çok yemeli geçiyor 🥹vermem gerekiyordu canım Troid hastasıyım sağlıklı gebelik oluşturamıyordu vucudum
Gulpapatya Kkardelenn1 kız ben 84 le hamile kaldım şuan 80 im böyle de doğuma gitmek istiyorum ama alırım iştahım açık baya
Kkardelenn1 Gulpapatya ben kendimi frenliyorum ya o kadar emek verdin kızım bu bebe için diyorum 😅fazla yiyecegım şey için buna gerek var mı yeme diye diye yememeye çalışıyorum