ElifYrdgl Kkardelenn1 kız çocuğu erken gelen diyenler utanır mı sanmam 😂 Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza 🌸
Kkardelenn1 Gulpapatya ahahaha sen bensin kontrollerimiz 3 haftada bşr ama ben çok özlüyorum hareketlerini hissettiğim için biraz rahatladım bu aralar
Kkardelenn1 ElifYrdgl ahahha kızlar nazlı bence benimde kız ama riskli olduğu içşn en fazla 38 e kadar bekleyeceğiz bakalım suni deneyecegix şartlar uygunsa değilse de sezeryan olacak
Kkardelenn1 Gulpapatya detaylı da yüzlerini gösterırlerse görürüz inşallah 🥰18 haftalıkken sadece 3 parmağını gösterdi edepli kızım benim 😅😅😅
Gulpapatya Kkardelenn1 hahaa sen en azından 3 parmağını görmüşsün benimki 18 haftalıkken ellerini başına koymuş kapamış parmaklarını uyuyordu (belkide ben nereye düştüm diye düşünüyordu)😂
Kkardelenn1 Gulpapatya beta kuşağı ile işimiz var gerçekten 😅sağlıklı olsunlarda daha çok hafta var görürüz inşallah 🥰
Kkardelenn1 Gulpapatya boyunu söyledimi hatırlamıyorum ama kilosu 200 gr olması lazım minyon oluyor kızlar genelde 🌸