Kbrkbr34 15’e girdim henüz erken benim için. ilk gebeliğim zaten ama benim bebek zaten sürekli uyuyor. Ultrasona giriyorum sürekli uyuyor ya da dümdüz duruyor. :))
Basakparlar Hamide2404 14. Haftamda sağıma yatmıştım balık kayması gibi tam 3 kez hissettim o günden itibaren hayla da hissediyorum belli aralıklarla şuan 23 olduk dışardan tekmeleri izliyoruz 🙃
Basakparlar Meltemanneolsun hiç endişe etme bir anda hareket etmeye başlayacak geceleri güzel uyu uykunu al beni uyutmuyor kıpır kıpır 😬
Gumusbulut58 Haftada içimde kelebek çırpmıştı🥲 canım yavrum şimdi uykudan uyandırıyor , hiç endişelenme
Anonymouse Hanfak Sağlık ocağı 18.haftada aşı için aradı. Doktorum gerek görmedi seçimi bana bıraktı ben de yaptırmadım
Me_liike Hamide2404 2. Hamileligim benim 15 haftalığıniz minik damar atması gibi hissediyorum sizin ilk ise 20 haftadan sonra hissetmeye başlarsiniz
Esma006 Hamide2404 14 iken hissettim saniyelik 19.haftada bidaha hissettim 21 olduk fazla hissetmiyorum henüz
Pygmalion Suan hissettim ilk actim burayi ve karsima da ilk bu baslik cikti :) 19+0 dayim, 2 tane teppik atti, cok tatliydiiii:) ilk gebeligim
Beybimmm Hamide2404 16 .haftadan itibaren minik minik biseyler vardı ama şu an 19 u geçti maşallah net hissediyorum
Gulpapatya Hamide2404 ilk gebeliğim 19. Haftada hissettim ama çok ufak ufak dönme hareketi gibi hiç endişe etme hissedersin
LadyX Hamide2404 17+5 haftalık hamileyim. Akşamları uzandığımda sanırım biraz hissediyorum. Dokunup kaçıyor gibi anlık ama net değil henüz 🥲 belki bebiş bile değildir bilemiyorum 😅