anneoluyorum94 Hamide2404 bu durum annenin karın çevresindeki yağ oranıyla alakalıymış öyle okumuştum. Sıkıntı etmeyin elbet hissedeceksiniz
Sarl9697 Hamide2404 ilk hamileliğim 16+3 de hissettim şuan 18+4 yemeklerden sonra özellikle daha da belli ediyor kendini🐣
Htc4345 16+6 olduk hala tık yok bnde sessiz sessiz takılıyor bakalım önümüzdeki haftalara neler olacak ama hamilelikte en çok merak ettim his buydu inşallah Allah herkese bu bebeğin tekmelerini duymayı nasip eder
Hamide2404 efeduru ay ne biliyim millet hamile olduğunu öğrenmeden tekme atmasını hissetmiş de benle bebeğim kalmış gibi hissettim 😂
XBurcuburcu Haftalarda net hissetmeye başladım. Ama çok normal 19 a kadar hissedilmemesi çok küçükler zaten
Gtopcucan Hamide2404 ilk gebeliğim 19. Haftada net hissettim daha önce emin olamıyordum ama 19. Haftada emin olacak kadar net hissettim
tugbaalpmumcu Hamide2404 bende 16 haftadayim eltimle iki gün var aramizda o hissediyor ben hissetmiyorum onun ikinci gebeligi benim ilk o zayıf ben balık etliyim belki bu tarz etkenlerden dolayi da hissedilmiyor olabilir negatifi düşünmeyin her insan vücudu bir değil belki karın tabakanız kalındır buyudukce sert tekmeler atarsa hissedeceksinizdie
Gamzeki Benimde ilk gebeliğim ve kipirdamasini 19 . Haftada hissettim 21. Haftada ise tekmelerini rahatlıkla dışardan elimle hissetmeye başladım
Meltemanneolsun Uff ben de 19 dayım hissetmiyorum henüz yaa ne zaman hissetcem ben. 19 da hissedilir diyorlardı yok daha hiç arada bı pıt pıt bir şey hissediyorum ama o değil sanırım. Beklemedeyim cocuuumm bı hareket göster oturmaya mı geldik yani
Basakparlar Meltemanneolsun hiç endişe etme bir anda hareket etmeye başlayacak geceleri güzel uyu uykunu al beni uyutmuyor kıpır kıpır 😬
Bbk88 Meltemanneolsun aynıyız :)Ben de 17 inci haftada pıt pıt birswyler hissettik doktorum rahimngenisledigi için öyle oluyor daha 2 haftan var dedi şuan 19 um ama bakalım ne zaman hissedicem tam degisiyormus göbek bolgesinyagli vs olunca da diyorlar aman20 den sonra net hissedilir diyenler var bekleyelim bakalım 😘
Anonymouse Hanfak Sağlık ocağı 18.haftada aşı için aradı. Doktorum gerek görmedi seçimi bana bıraktı ben de yaptırmadım