Teacherlla Ozgeliz ultrason görenler de kız tahminin de bulunuyor. Bakalım öğrenince haber vereceğim ☺️🌸 teşekkür ederim, sağlıcakla gelsinler inşallah
Ozgeliz zase_ sizin hesaplama da arada kaldım kızlarınız gibi değil onları kolay hesapladım şöyle ki çatlama da olduysa erkek görünüyor hesaplayınca. ama olmadıysa net kız
zase_ Ozgeliz catlamada olduğunu düşünüyorum %90. Çok Teşekkür ederim ugrastiniz o kadar.hayirlisi olsun inşallah
Leydii Ozgeliz selam canm benim hesaplamiştin. Acaba doğan cocuka da bakarmisin. 14.04.2003 doğum tarihi . 2 iyul son adet
balkaymakcat Selam canım bir arkadaşımın da hesaplayabilir misiniz anne doğum tarihi 20.12.1996 İlk çocuk sat 7 temmuz 2023 İkinci çocuk 10 Aralık 2024 😂 @Ozgeliz
Ozgeliz balkaymakcat ilk çocuk kız🌸 ikinci çocuk tarihi doğum günüyle çok arada ne zaman hamile kaldığını bilmediğim için hesaplamadım doğru sonuç vermez
mursed Eymenkuzusu çok teşekkür ederim şimdiye kadar sadece siz kız bebek dediniz hep erkek dediler🥰 bir tane kızım var inşallah sağlıkla bir tane de oğlum olsun çok isterim 🌸
Balinannesi_00 Ozgeliz 17.10.2000 doğum tarihim. 15.09.2022 son adet tarihim hesaplarmısınız tutcakmı merek ediyorum😀