Esila23 Ozgeliz inşallah 😂 ona da kız dediniz bir kızım var bunu da erkek istiyordum bakalım hayırlısı olsun ☺️
Ozgeliz zase_ ilk gebelik değilse varsa önce ki çocuklarınızı hesaplayayım bakalım doğrumu:) ve kaç günde bir adet olurdunuz adet döngünüzü de yazarmısınız
Ozgeliz Esila23 yani ilk çocuğunuzu doğru hesapladım diye illa yüzde yüz buda doğru çıkacak değil :) kız hesapladım ama inşallah gönlünüze göre olur 🙏🏻😍
zase_ Ozgeliz Tabi 14.subat 2014 20 Ağustos 2018 Ortalama 30 günde adet dönemi Doğum tarihim 28 Mayıs 1994
Ozgeliz Esila23 Doktor da kıza benziyor dediyse bu bebeğinizi de doğru hesaplamışım o zaman ✅ üçüncü düşünürseniz yumurta çatlama gününe göre değerlendirme yaparsınız inşallah oğlunuz da olur her ikisini tatmış olursunuz ❤️
Teacherlla Ozgeliz Özge hanım bizim için de tahminde bulunur musunuz ☺️ Doğum T: 17.11.1994 SAT : 31.12.2024
Defneeee1014 Ozgeliz Merhaba Banada bakarmısınız 24.10.2000 doğumluyum 9 Aralık 2024 son adet tarihim
Ozgeliz zase_ ✅ şimdi bu bebeğinizi hesaplayayım adet döngünüz kaç günde bir olurdu? Ve hatırlıyorsanız ilişki tarihi
Teacherlla Ozgeliz ultrason görenler de kız tahminin de bulunuyor. Bakalım öğrenince haber vereceğim ☺️🌸 teşekkür ederim, sağlıcakla gelsinler inşallah